{ Mal til hundehus av kartong }

Så gøy at så mange etterspurte malen jeg brukte til å lage de små hundehusene til bursdagen til Daniel!

Selvsagt kan jeg dele =)

 

 

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til print. Her har jeg laget designet i strørrelse A4 slik at det er enkelt å skrive det ut, men siden hundene våre var lit større enn dette klippet jeg til hundehusene av plakater slik at husene ble store nok. Her kommer det selvsagt an på hva dere vil bruke husene til – tilpass størrelse etter innhold =) Klipp/skjær langs alle de heltrukne linjene, og brett langs de stiplede linjene. Fest sammen huset ved å bruke dobbeltsidig teip (eller lim) på de små “flippene”, lim fast undersiden av huset til veggene. Deretter limer du fast de to tak-delene til den lille flippen på kortsidene av huset. Til slutt kan du tre et silkebånd gjennom kuttet i takene, og knyte sammen hundehuset på toppen =)

Disse små husene var populære i bursdagen, barna tegnet, fargela – og pyntet husene sine med klistremerker. Koselig aktivitet! (Paw Patrol klistremerkene kjøpte jeg på ebay)

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...