“Maleri” i Photoshop

Lukas med vinger IMG_1123 tonerosedesign
Velkommen! ♥ Når jeg har litt tid for meg selv (dvs når gutta sover, hihi) synes jeg det er kjempestas å lære meg noe nytt, – og jeg har som oftest ikke bare ETT prosjekt på gang (meg i et nøtteskall! noen fler som kjenner seg igjen??) En av de tingene jeg synes er helt herlig å drive med, er å prøve å lære litt mer photoshop – det er så gøy! Men siden der er så mange muligheter tar det også tiiiiiid å sette seg inn i det, men det er som med det meste ellers her i livet – man må prøve seg frem – og gjerne feile en del før man lærer! ♥ Uansett, moro er det! Jeg har laget et “maleri” av Lukas, dette er et bilde jeg tok av han liggende på sofaen for en liten stund siden. Han var vel ikke direkte ivrig etter å bli fotografert, men jeg synes det er et søtt bilde uansett ♥ Lurer på om jeg må lage et “maleri” vi kan ha på veggen? hmmm. Er det noen som har erfaring med å printe på lerret? Blir kjempeglad for tips og erfaringer! ♥
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen, jeg håper du får en MAGISK dag!! ♥ Stor klem fra meg!

8 Comments

 • Tonerose on March 2, 2012

  Hei Garden Angel,

  Hjertelig takk søte deg!! ♥

  Jepp, nå har jeg gått til innkjøp av litt lerret til printer’n – så jeg tenkte å forsøke å printe ut litt og se hvordan det blir! Ellers tenker jeg å bestille lerretbilder fra photobutikk etterhvert. Blir spennende å se! :o)

  Jeg har lagt et annet bilde av, som det er struktur i, omgjort til svart-hvitt, og deretter valgt “soft overlay”(?) slik at den blir nesten gjennomskinnelig med litt av strukturen blir synelig. Så har jeg visket vort der hvor jeg ikke ønsket å ha effekten. Hang du med? :o)

  Tusen takk for det, håper du også har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 2, 2012

  Hei Susi,

  Hjertelig takk for så gode ord snille deg! ♥

  Jepp, nå har jeg kjøpt meg litt lerret-fotopapir – så jeg tenkte iallefall å prøve å printe ut litt selv etterhvert. Er spent på hvordan det blir ja!! :o)

  Tusen takk for det, ønsker deg en herlig helg også!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 2, 2012

  Hei Kari,

  Hjertelig takk snuppa!!

  mhmmmmm, det er tiiiidkrevende.. Men jeg håper og tror at jeg etterhvert får lagt ut litt innlegg med noe trinn-for-trinn fremgangsmåte i photoshop, feks legge på tekst etc. Så det kanskje kan være litt hjelp til å komme igang! Jeg husker hvordan det var i starten, ble en SMULE frustert fordi jeg ikke ante hvordan jeg skulle klippe til bildet engang. Grmfgh. :o)

  Tusen takk for det – håper du også får en HERLIG helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 2, 2012

  Hei Veronika,

  Hjertelig takk!! ♥ Mhmmmm, det kan du trygt si – tiden forsvinner før man nesten har satt seg ned! :o) …men moro er det! (og til tider LITT frustrerende.. hihi!)

  Tusen takk for det – håper du også har en flott og kreativ dag!!

  Stor klem!

 • Garden Angel on March 2, 2012

  Så nydelig han er!
  Kjempeflott “maleri”.
  Jeg har ikke erfaring med lerret desverre. Har tenkt på det samme selv flere ganger, men har ikke blitt noe av foreløpig.
  Hvilken effekt har du brukt på bakgrunnen?
  Superduper flinke Tone!
  Ha en strålende fin dag i solskinnet 🙂 Klem fra meg

 • Hvor er det blevet super godt.

  Har ikke selv prøvet at printe på lærrede men har set billder der er lavet og det ser fint ud.

  Så det er bare om at prøve sig frem.

  Skal vist lege lidt mere derinde i Photoshop…

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

 • Roka Design on March 2, 2012

  Dette var kjempe fint Tone:):)

  Masse å sette seg inn i det programmet der ja…;)

  Ha en strålende helg hos deg:):)

  Masse klem fra Kari

 • Veronika on March 2, 2012

  Så flott det ble:) photoshop er en kjekk greie og bruke tid på, men jaggu meg flyr timene fort når man setter seg ned foran pc’n. Ha en flott og kreativ dag!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...