{ Maling av stua – før/etter-bilder }

Flere og flere etterspør bilder av huset etter at vi flyttet inn, lover å få laget flere innlegg om oppussinga etterhvert!

Håper innleggene kan være til inspirasjon ♥

Maling av stua oppussing stue

Jeg har dessverre ikke fått tatt en skikkelig knipse-runde, men fant noen bilder jeg har knipset av stua – så da starter vi med det! =)

Bilder fra visningen legger jeg også med, da ser du hvordan det så ut før jeg malte.

Maling av stua – før/etter-bilder

03_289046531

Bildet over er fra prospektet, så der ser du en større del av stua. Vi har valgt å ha sofaene her isteden, og den delen som er mot verandadørene (som jeg ikke har knipset nye bilder av enda) er mer gutta sitt område – her har vi en benk som rommer lekekassene til gutta, her står fotballspillet/airhockey´n osv. Skal få knipset bilder av dette etterhvert også! =) Dermed har gutta et fint leikeområde i stua, men samtidig er det litt adskilt fra sofaen osv. Fungerer supert for oss!

IMG_8560-2

Det har blitt noen runder med sperrgrunn rundt i huset her, LITT furu ♥ Selv liker jeg så godt å få malt vinduskarmer osv hvitt, da blir det så veldig mye lysere siden solskinnet blir reflektert. Elsker det!

KL5A3454 copy

På veggen har jeg malt med sperrgrunn på treverket, deretter har jeg malt alt med fargen Morgendis. Og hvitt på alle lister.

Sofaene kommer fra IKEA, bordet har mannen min snekret, bildene på veggen har jeg malt + laget rammer til, puter fra IKEA og RUSTA, skinnfeller fra Bohus. Pusen på bordet er stoff fra Stoff & Stil, vase fra BlingBlingButikken, blomsterpotte fra MesterGrønn og plante fra IKEA. Phui, fikk jeg med det meste da? =)

KL5A3459 copy

Ja, og veggen bak tv´n har jeg malt med svart maling! Mener den heter dempet sort? Jeg malte først lysegrått her også, men så følte jeg at det ble litt kaldt & tamt, dermed prøvde jeg men svart på denne veggen. Ble superfornøyd med det! =) Planen er å få montert tv´n på veggen etterhvert osv, litt etter litt kommer vi nok i mål =)

Stor klem ♥

// alle bilder av oppussingen av huset vil etterhvert samles HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...