{ Marsipankake // Harry Potter bursdag // Bok-kake }

Bursdagskake – Harry Potter style!

Da vi begynte å snakke om hva slags kake Daniel hadde lyst på til bursdagen sin manglet det ikke akkurat på idèer, Dani hadde MANGE forslag, hihi! Vi har lest Harry Potter bøkene i flere år nå, dermed er det definitivt mye å “ta av” =) Jeg er jo veldig glad i å lage designkaker, men til bursdagene til gutta de siste årene har jeg gjort det enkelt når det kommer til bursdagskake, også har vi heller laget andre elementer til bursdagen i sammen og brukt tiden på dette isteden. Dermed var valget av bok midt i blinken, dette er en kake som går forholdvis raskt og lage – samtidig som den ser litt annerledes ut enn en klassisk kake =)

Dani har bakt kaka selv, også har jeg dekorert den. Han synes det er gøy å være med litt, men er mest glad i bakingen – og ikke minst smakingen underveis, hihi =) Begge gutta var litt med og laget pynten – vi laget marsipanpynt til cupcakes samtidig. Kaka er da altså sjokoladekake, og den er fylt med nougatkrem. Kaka stekte vi i en liten langpanne og kuttet til i fasong av en bok. Jeg har trukket boka med et lag ufarga marsipan som jeg har preget linjer i for å minne om sidene i en bok. Omslaget er også marsipan, og dette har jeg kostet med litt kakao, dermed fikk boka en helt annen “look” enn marsipan – synes det fungerer kjempefint =) All pynt er laget av marsipan; valghatten, tryllestaven, lynet og gullsnoppen – men vingene laget jeg av gelatinplater slik at de ble litt gjennomskinnelige.

Fornøyd bursdagsgutt! =)

Stor klem ♥

Alle innleggene fra bursdagen til Daniel vil etterhvert bli samlet HER =)

Inspirasjon til designkaker finner du HER

Jeg holder kakekurs om du har lyst til å lære kakedekorering – det er kjempegøy! =)

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...