{ me-time }

Det er ikke så lenge siden vi flyttet til vårt nye hus, eller – det er jo allerede blitt noen måneder (hvor blir tiden av??) men siden dagene har vært så fullstappede har det blitt lite tid til å virkelig flytte inn i huset og få pakket alt ut av esker osv. Huset vi nå bor i er mye større enn det forrige huset vårt, hvilket er utrolig deilig med tanke på at vi har fått to barn (og ToneroseDesign) siden sist vi var på husjakt ♥ Dermed har vi behov for litt mer plass enn tidligere, sist vi flyttet/kjøpte oss hus er  nesten ti år siden – vi flyttet inn i huset vårt dagen etter bryllupet.

Noe av det første mannen min foreslo da vi hadde kjøpt huset var at jeg kunne bruke det lille rommet som er ved siden av soverommet vårt til walk-in-closet. Jeg syntes selvsagt det var snilt at han foreslo dette, men trodde vel ikke helt på at det ville bli realitet. Det kom sikkert til å bli brukt som et lite kontor, lagring, lite gjesterom eller lignende – noe man har bruk for.

Men vet du? Nå blir det walk-in!!

Og det har man jo også behov for. Nesten iallefall.

Woop woop!

 ♥

Den siste tiden har det gått veldig i ett med jobbing og alt annet, dermed har jeg nå koblet HELT av og begynt på noe som bare er til meg. Det føles jo helt feil, det er tusen andre ting jeg selvsagt heller burde gjort. Men nettopp derfor har jeg gjort det, jeg trenger å koble helt av – det har kroppen sagt klart ifra, og det gjør jeg virkelig med dette. Og det er kun på kvelden/natta jeg driver med det uansett, når alle andre slapper av eller sover – så det burde jo være helt lov!! ♥ Men ja, det føles helt feil å drive med noe som bare er til meg og ikke har noen betydening for noen andre. Men det er virkelig på tide å begynne å høre på boka JukseSuperMamma – senk skuldrene og vær stolt av alt du får til, og det ER viktig med litt egentid!

Så ja, nå har jeg begynt å male!! Og tro det eller ei – det var faktisk rosa der inne, og jeg maler det bort! Haha. Hvem hadde trodd det liksom ♥ Nå blir det hvitt overalt! Det var allerede litt hylleopplegg der inne, så jeg har skrudd, demontert og skrudd opp igjen (brukt som kontor) – så jeg kommer til å bruke mye av det som var der inne, og sette inn litt mer. Se så fint det blir! (sånn i all beskjedenhet, hihi)

ELSKER mine nye kleshengere, snart er alle roooooosa!! (har bare noen flere å gjøre ferdige, haha)

Gleder meg til å dele flere bilder etterhvert ♥ Planen er å ha et lite hår&sminkeområdet der inne også, jeg blir kjempeglad om du har tips å komme med! ToneroseDesign@gmail.com Har googlet etter litt inspirasjon på nettet – snakker om avkobling! #luksusihverdagen

Ønsker deg en nydelig dag videre ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...