MikkeMus Kakebord {Bildedryss} Svart, rødt og hvitt

IMG_2452 2_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

I dag kommer som lovet et bildedryss av kakebordet ifra 2-årsdagen til Daniel – Mikke-stil! Klikk deg videre for å se alle bildene – og lese hvordan du kan lage alt selv! …

IMG_2406_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Fargevalget for kakebordet ble såklart svart, rødt og hvitt – Mikkes farger!

IMG_2412_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Svart duk fra PartyPlanner, løperen er egentlig en stolsløyfe ifra FestFabrikken – de kan brukes til så mangt! hihi. (kode ToneroseDesign gir 5% rabatt hos FestFabrikken)

IMG_2531_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Daniel er veldig glad i rosiner, dermed var det naturlig at dette var med på kakebordet. Pynta litt, såklart! ♥

IMG_2413_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Jeg laget minicupcakes (bittessmå/en munnfull) – i ekte mikke-stil! hihi. Vaniljecupcakes, med et “lokk” av svart marsipan. Ørene er også marsipan, disse laget jeg noen dager i forveien slik at de rakk å stivne. Cupcakewrapper (tonerosedesign) laget som buksa til Mikke.. hihi!

IMG_2414_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Jeg designet trykksaker i photoshop til bursdagen til Daniel. Synes det er så søtt og personlig med litt trykksaker – også gir det en fin helhet til kakebordet!

IMG_2418_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Popcorn plasserte jeg i herlige pappkopper ifra FestFabrikken – såklart med personlige etiketter på. Søte!

IMG_2420_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

MikkeMus kjeks-pinner laget av Oreokjeks. Søte sugerør, FF. Pinnene har jeg plassert i en MikkeBoks, dette er en hermetikkboks som jeg har malt (med hobbymaling)! Hvorfor ikke? hihi.

IMG_2425_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Mannen i huset er ikke så begeistra for kake, men gjærbakst er han veldig glad i. Dermed laget jeg såklart kanelknuter (favoritten!) – jeg laget de i miniutgave, slik at de enkelt kunne plasseres i vakre glasskrukker. Fremgangsmåte på hvordan lage knuter har jeg skrevet om tidligere, innlegget finner du her.

IMG_2775_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Rød gelè laget i mikke-fom ifra Festfabrikken.

IMG_2426_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Pappkopper kan brukes til mye – her har jeg laget mandelkjernepudding i våre røde+hvitprikkete kopper. (ifra FF) Nam!

IMG_2422_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

På hver side av bursdagskaka plasserte jeg et etasjefat, dette fylte jeg med røde plommer, hvit mintsjokolade og blåsvarte blåbær. Frukt og godteri er fargekoordinert – såklart! hihi.

IMG_2443_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Det andre etasjefatet fylte jeg tilsvarende, men med røde jordbær istedenfor plommer.

IMG_2428_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Cake pops, trukket med rød candy melts og drysset minimini-sukkerperler over.

IMG_2429_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Et par mini-tyggegummiautomater i rødt plasserte jeg også på hver side av kaka, disse har jeg kjøpt på leikebutikken. Tyggegummikulene byttet jeg ut med lakrisgodteri – dermed kunne jeg få de i svart og hvitt. hihi!

IMG_2431_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Melk på kakebordet er et must for våre minste, dermed fylte jeg glassflasker med melk – og noen med sjokolademelk (det er IKKE fordi mamma’n så gjerne vil ha sjokolademelk.. ehm. hihi!) Glassflasker kjøpt på søstrene grene, “pimpa” med herlig polkadot-teip ifra FestFabrikken, sugerør FF, etiketter ToneroseDesign.

IMG_2433_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Jeg har brettet popcornbokser i svart kartong, og fylt disse med ostepop (favoritten til ei av de minste gjestene) Boksene har såklart fått matchende merkelapp ♥

IMG_2444_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Bursdagskaka! En etasje vaniljekake med sjokoladekrem, en etasje tropisk aroma. All pynt i marsipan –ja, utenom lysene såklart! ♥  Lys må til, kjempestas å få blåse! (gjentatte ganger, hihi)

IMG_2438_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Jeg designet disse søte små melkekartongene i photoshop, deretter printet+klippet+limte de. Synes de ble supersøte! Melkekartongene fylte jeg med cheerios – perfekt til de aller minste. Størrelsen på kartongene passer godt til små barnehender, og disse ser jeg for meg at kan bli utrolig søte som “bordkort” i feks barnedåp til gutt. Feks fylt med sjokolade! Gleder meg til å designe søte små bokser i feks lyseblått, med bilde etc etc. Gøy!

IMG_2439_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Cupcakes hører såklart med, med mikke-mus marsipanpynt, og mikkemus wrapper (ToneroseDesign) Marsipanpynten har jeg laget ved å farge marsipanpynt svart, kjevle den flat, og stikket ut mikkehoder med en utstikker. Enkelt og søtt!

IMG_2441_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Jeg har sansen for vakre glasskrukker, og har gjerne dette med på kakebordet – fylt med godsaker! ♥  Det gir litt “barn-i-godteri-butikk-følelse”! hihi. Marshmallowes, druer, marshmallows med sjokolade og miniminisukkerperler.

IMG_2445_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Brownies! I mikke-fasong.. hihi!

IMG_2449_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Søte cupcakeformer ifra FestFabrikken ble nusselige små kopper til ulikt godteri ♥

IMG_2450_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Det var det hele for i dag! Jeg håper dagens innlegg kan være til inspirasjon for andre som planlegger barnebursdag ♥  Har du ei litta jente, finnes det MYE minne-stash i butikkene – og alt “mikkete” passer perfekt. Ønsker du mer Minni-effekt, smetter du bare på ei prikkete sløyfe foran det ene øret til Mikke – perfekt! ♥

IMG_2434_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Spør om du lurer på noe – på bloggen, mail, facebook eller instagram ♥

IMG_2452 2_mikke_mus_bursdag_kakebord_dessertbord

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG!! ♥

// du finner alle blogginnlegg fra denne bursdagen samlet HER

Stor klem,

tonerose underskrift

21 Comments

 • Mille on January 29, 2014

  Fantastisk!!! Sønnen min har ønsket seg Mikke Mus-bursdag, så dette er super inspirasjon! Men jeg lurer på hvor du har fått tak i sånn Mikke Mus-utstikker??

  • Tonerose on February 12, 2014

   Kjære Mille,

   Så gøy! =) Jeg har kjøpt mikkeustikkerne mine på ebay =) vær obs på at det kan være lang leveringstid…

   Kos deg med mikkebursdag! =)

   Klem!

 • Christina on April 12, 2013

  Så fantastisk flott gjennomført 🙂 lurer egentlig på hvordan du får cakepops og kjeks til å stå i hermetikkboksene? 🙂

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk! =) Jeg bruker litt oasis oppi, og heller sukker over/rundt – fungerer flott! =)

 • Ida on January 27, 2013

  WOW!!! For en inspirasjon!!

 • Malene on January 14, 2013

  Som vanlig helt utrolig lekkert og gjennomført! Du slutter aldri og imponere og skulle ønske jeg var like kreativ, hihi, men bra noen er det for meg, så andre bare kan “herme” litt :p
  Så genialt å bruke pappkopper til både popcorn og puddinger 😉 De er jo så fine og sammen med alt det andre med prikker, og fargene svart, rødt og hvitt er jo alt perfekt 😉

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Malene,

   Hjertelig tusen takk for så gode ord!! =) hihi, så søt du er! ♥ Jepp, herm i vei! =)

   Ja, ikke sant? Koppene er jo så søte, gøy å kunne bruke litt av de!! Tusen takk Malene! =)

   Stor klem!

 • Ina on January 14, 2013

  Du er kjempeflink! Blir skikkelig inspirert å gleder meg til den dagen jeg får barn å kan ordne og dandere :))

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Ina,

   Hjertelig takk! ♥ Så bra!! hihi, ja ikke sant! Helt herlig!

   Stor klem!

 • lise myhre on January 14, 2013

  Helt herlig, får så mye inspirasjon 🙂
  Holder på å planlegge 1 års dagen til sønnen min og elska kake toppen 1 tallet. Hvor mange dager i forveien laget du det?

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Lise,

   Så bra – takk! ♥ Stas at du likte kaketopper-2-tallet =) Hmmm, vil tro jeg laget det på mandagen, når det var til helgen? Det var ganske tykt, så greit at det får hvile/tørke i flere dager =) Kos deg med forberedelsene!!

 • Linn on January 14, 2013

  Helt AMAZING!! Dette er det råeste jeg har sett 🙂 Bøyer meg i støvet. Du er jo helt fantastisk flink 🙂

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Linn,

   HJERTELIG takk snille deg!! hihi, så søt du er! ♥

   Stor klem!

 • Kristin on January 14, 2013

  Tone – du er superflink! Nesten så jeg ønsker meg små barn igjen. Må bli til barnebarn da…..
  Takk for flotte bilder og god inspirasjon

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Kristin,

   Så snill du er – hjertelig tusen takk! =) Hihi, ja ikke sant!! Barnebarn blir bra! =) Anytime, kos at du titter innom!

   Stor klem!

 • Linn Marie on January 14, 2013

  dette har jeg venta på… å like flott som jeg hadde trodd… ser vi har tenkt en del likt å da… hi hi, 2-3 uker til bursdagen her, men alt er planlagt stort sett, og litt tips hefra var ikke dumt… kjøpte hærlige papp tallerker og krus med minni på rød prikkete bagrunn i førsten av okt, så vært inne på stilen tidlig 😉 gleder meg til å øve på litt kaker fremover…. takk for hærlig inspirasjon fra deg! Ha en super uke.

  Hilsen Linn, Sarpsborg

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Linn,

   Hihi, så bra! Hjertelig takk for det – kjempekos at det falt i smak!! Mhm, tror du jeg har sikla på de papptallekrnene og koppene eller? …og ergra meg GRØNN fordi det bare er minni? hihi. Du kommer til å ordne en nydelig bursdag!

   Kos deg med kake-øving, overbevist om at det blir knallbra!

   Tusen takk for det – i like måte!

   Stor klem!

 • Cecilie G on January 14, 2013

  Kjempefint : ) Mikke Mus bord og utrolig gjennomført : )
  Hvor fikke du tak i utstikker til brownies og ansiktmønter til marsipanen? Jeg har nemlig vært på jakt etter det.

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Cecilie,

   Hjertelig takk!! ♥ jeg har brukt samme utstikker til brownies, og til ansiktsmønsteret – det er et sett med ustikker+preger. Kjøpt på ebay! Søk på mickey mouse cookie cutter, så dukker det antagelig opp – rosa! =)

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...