{ Mine best tips til dessertbord / kakebord // fra boka mi }

COVER-tonerosedesign-dessertbord-kakedekorering

I dag vil jeg dele en side ifra boka mi – mine beste tips til planleggingen av et dessertbord. I boka mi skriver jeg mye om hvordan jeg går frem når jeg skal designe et dessertbord/kakebord, men her kommer noen små punkter ♥ Viktigst av alt er selvsagt – begynn i god tid, sitt med det innimellom når du har tid og overskudd – og kooooos deg!

Tips dessertbord ToneroseDesign

Mine beste tips til dessertbord / kakebord

 • Velg få farger – for eksempel 2-3 farger og gjenta diss i alt.
 • Lag mange små munnfuller, for eksempel brownies i små biter plassert på pinne, minicupcakes, cakepops etc
 • Frukt på dessertbord er alltid populært, trykk ut hjerter av melon med pepperkakerutstikker og plasser på pinner
 • Deilige desserter i porsjonstørrelse er både dekorativt og raskt å lage, enten far scratch eller posemix. Mandelkjernepudding, sjokolademousse, sitronfromasj, sjokoladepudding osv
 • Vakre glasskrukker, vaser, glasslykter osv er perfekt på et dessertbord. Fyll med fargekoordinert godteri. Husk både salt og søtt på kakebordet, popcorn er en stor hit blandt store og små!
 • Sett kakebordet inntil en tom vegg, da blir det ryddig og vakkert
 • Lag eller kjøp popcornbokser som matcher selskapet i farger og stil, disse kan fylles med hva som helst. Gjerne popcorn!
 • Bruk gjerne matchende etiketter på hele kakebordet, lag selv av vakker mønsterkartong og skriv for hånd, eller bruk søte bordkort. Design etiketter i Photoshop, eller last ned mine design gratis fra bloggen, og bruk disse til eget selskap
 • Bak dine favorittsøtasker – og pynt så de passer selskapets tema. Alt er lov!
 • Dekk gjerne kakebordet symmetrisk, da blir det enkelt en vakker helhet over bordet
 • Bruk et eget bord istedenfor kjøkkenbenken, da kommer alt mye bedre til sin rett. Du kan også henge opp et banner eller annen pynt på veggen bak – perfekt!
 • Ikke stress – kos deg med hele prosessen, dessertbordet ditt kommer til å bli fantastisk!

COVER-tonerosedesign-dessertbord-kakedekorering

På dessertbordet på coveret på boka har jeg brukt en ramme fra IKEA som midtpunkt på veggen bak, denne har jeg spraymalt gull. Vakre glassbeholdere fra FestFabrikken er fylt med godteri i matchende farger. Inni glasskuplene har jeg laget browniepinner. (DIY på browniepinner finner du HER om du ikke har laget det tidligere) Tomme babymiddagsglass har jeg fylt med sjokolademousse og pyntet med en rosa silkesløyfe. Små rødvinsglass har jeg malt med decopagelakk og deretter drysset med gullglitter. UTROLIG stilig!! Du finner diy video av hvordan gjøre dette HER.

Have fun! =)

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...