{ Mini-bok til mamma // Morsdag // Gratis print }

Det nærmer seg morsdag, og i dag vil jeg dermed dele denne søte lille boka jeg designet!

Dette er en utrolig koselig liten gave til mamma på morsdagen, her kan barna fargelegge – og skrive litt til/om mamma. Det er alltid stas med tegning i gave på morsdagen – men jeg tenkte det kunne være gøy med noe annet også – dermed laget jeg denne lille boka til gratis print som barna kan pynte og fylle inn i.

Jeg håper den faller i smak! Printes ut på hvitt a4 ark, skriv ut det ene bildet på den ene siden, snu arket, legg det tilbake i printeren – og skriv ut det andre bildet på andre siden. Da kan du deretter klippe arket i langs på to – dette er da til to bøker. Klipp hver del i to en gang til, og du har alle sidene. Brett de to delene i to (på midten), og stift disse to arkene sammen på midten/i folden.

Ta-taaaa!

Da er den lille boka klar til fargelegging og utfylling =)

Boka er såpass liten at den enkelt kan stiftes sammen med vanlig stiftemaskin =) Jeg synes det var veldig hyggelig få så slik av barna mine – koselig å lese hva de har skrevet om/til meg =)

Klikk på bildene under et par ganger – da blir de store og egner seg fint til utskrift i A4 størrelse. Jeg brukte litt tykkere ark enn kopiark (tegneblokk fra Nille, men her kan du bruke hva som helst) – om barna fargelegger med tusj kan det fort være at det går gjennom om man bruker vanlig kopiark – bruker de fargestifter eller fargeblyanter spiller det ingen trille =)

Det ligger forresten andre gratis print, og andre tips til enkle morsdagsgave her på bloggen fra tidligere – du finner alt i kategorien “morsdag” samlet HER

Jeg håper du får en fiiiiiiin dag i dag! ♥

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...