{ mini-pepperkakehus til kopp // DIY }

KL5A6092-copy2 copy copy

Jeg håper du har en VIDUNDERLIG førjulstid – jammen er det ikke lenge til jul!

Har du laget disse skjønne små pepperkakehusene tidligere? Visste du at det finnes egne pepperkakeutstikker-sett til disse bittesmå husene? SÅ søtt!! Herlige om du inviterer jentene over til et juleverksted – perfekt til julegløggen! Jeg kjøpte utstikkersettet mitt på ebay – husk at det gjerne kan ta litt tid å få det om du bestiller derfra, men disse finnes nå også i norske nettbutikker. Ellers kan du selvsagt bare klippe til en mal og kutte til. Jeg har brukt ferdig pepperkakedeig ifra matbutikken – det må jo være lov å jukse litt!

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...