Mintgrønt Kakebord { Konfirmasjon }

IMG_4819

Velkommen til ToneroseDesign ♥  I dag blir det bildedryss av kakebordet i konfirmasjonen til herlige Alexander! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_4816

Bakingen til dette kakebordet var litt begrenset, da det var mange allergier å ta hensyn til. Det eneste melet vi kunne bruke var mandelmel og potetmel, og det begrenser jo litt.. hihi. Men, det er klart det måtte bakes et rikt utvalg uansett! Spennende utfordring ♥

IMG_4796

Jeg og herligste tvillingsøstra mi Elisabeth bakte mye forskjellig – blant annet cake pops; med mingrønn pynt såklart! hihi. Her har jeg farget vanlig sukker med mintgrønn pulverfarge, da jeg ikke klarte å finne mintgønne miniperler som var allergivennlige. Men dette fungerte flott! Skjønneste mintgrønne sugerør ifra FestFabrikken, og nusselig liten sløyfe. Vakreste mintgrønne fat ifra SøstreneGrene.

IMG_4778

Alexander er som mange andre konfirmanter begeistret for alt “i-“ Dermed måtte det jo bli litt Apple på kakebordet! hihi. Planen var egentlig å kutte bort en liten bit øverst til høyre på hvert eple, men det gikk visst litt raskt mot slutten; hvorfor blir det alltid liten tid? hihi. Dette var mørk sjokoladekake med peanøtter, og et lag mintgrønn marsipan på toppen.

IMG_4790

Jeg laget såklart (!) popcornbegre til konfirmasjonen – det har blitt et must på alle mine kakebord! Om du vil lage slike selv har jeg lagt ut gratis nedlasting på bloggen, du finner malen under fanen “trykksaker” – og deretter “ gratis nedlasting”. Disse kan fylles med det meste, her deilige chips! …såklart fargekoordinerte til resten av kakebordet! hihi.

IMG_4791

Deilig melon, skåret i skiver og presset ut med utstikkere/pepperkakeformer. Deretter plassert på grillpinner. Deilig og friskt!

IMG_4770

…og makroner hører med! hehe, noen som husker mitt litt småfrustrerte innlegg da jeg var i Spania? Ovnen var ikke HELT stabil kan du si, så det ble noen runder med disse.. Phui! Jeg endte opp med å gå ifra 175grader i 12min til 6min på 70(!) grader.. haha! Herlig ovn eller?? hihi. Da er det deilig å jobbe med tvillingsøstra si, og ha latterkick til langt på natt når batch nr 3 er perfekte på toppen, og svarte (!) under..! hoho!

IMG_4772

Sjokolademousse i søte små glass, dette er babymatglass ifra nestlee. Papiret rundt er gavepapir ifra SøstreneGrene, elsker chevron-mønsteret! …mintgrønt, såklart! hihi.

IMG_4788

Krydderkake, med søt liten marsipanblomst på toppen!

IMG_4787

Deilig karamellpudding!

IMG_4792

Kakebordet ble delt i to for å passe inni teltet, og foran på hvert bord plasserte jeg et banner “Gratulerer” og “Alexander” – designet i samme stil som alle etikettene. Hvitt og mintgrønne striper ♥

IMG_4764

Litt annerledes pikekyss! Jeg “malte” sprøyteposen på innsiden, med litt grønn matfarge for å få mønsteret i de, for de som evt lurte på det!

IMG_4461_thumb[1]

Hovedkaka – såklart med airsoft-tema! (en av Alexanders store hobbyer) – all pynt laget av marsipan!

IMG_4774

Supersøte små slips! hihi. Med mintgrønne stiper, såklart! haha! Samme slips-utstikker brukte vi forresten til melon også, deilig!

IMG_4782

Deilig kransekake! Kransekake pynta vi litt annerledes, liker å lage slike overflødighetshorn istedenfor tradisjonelt tårn. Hvorfor ikke? hihi. Ble litt over-the-top fyllt da, men men! Gøy! (pynt av marsipan)

IMG_4767

Det var det hele for i dag, håper innlegget var til inspirasjon! Spør om du lurer på noe ♥

IMG_4818

Kjempestas at du tittet innom her hos meg i dag – jeg håper du får en DEILIG dag!! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...