Modelert Kaketopper – Airsoft {Konfirmasjonskake}

IMG_4476

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer en liten sniktitt av hovedkaka i konfirmasjonen til Alexander, som jeg nevnte i går er en av hobbyene hans airsoft – dermed ble dette temaet for komfirmasjonskaka! Jeg modelerte Alexander av marsipan, såklart iført camo, og med briller. Klar til spilling! Alt laget av marsipan ♥ Slik modelering tar tiiid, men det er stas å lage noe litt utenom det vanlige! For å få kamuflasje-look’n på klærne hans har jeg malt med matfarge, forsøkt å bruke de samme tåkete fargene som på klærne han bruker.

Jeg håper DU får en deilig dag i dag, her hos meg blir det baking ♥ I går var jeg forresten en liten kveldstur på senteret med alle gutta mine, og såklart kjøpte jeg meg litt mer å gjøre.. Hihi! Bilder kommer etterhvert ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Cathrine on April 11, 2013

  Fantastisk 🙂 Du er helt utrolig kreativ, også SÅ bra du får til modelering på frihånd! Imponert 😀
  Ha en strålende dag. 😀

 • Marianne on April 11, 2013

  For noen fantastiske kaker du lager! Virkelig til inspirasjon.

  Jeg lurte på pynten du lager – jeg har lagt merke til at du bruker marsipan og sjokolade. Er det noen grunn til at du ikke bruker fondant/MMF og slikt på småpynten? Eller når du skal trekke en kake også, men da har jo smaken mer å si kanskje.

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk for så gode ord Marianne! =)

   Jeg bruker vanligvis marsipan – da det er dette folk flest er kjent med – og dermed synes jeg det er like greit å bruke det! =) Personlig synes jeg det smaker mye bedre, men dette er såklart smak og behag! =)

Leave a Reply