Modelert Kaketopper { Bamse m/ballong } Marsipan

IMG_8689

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage en dåpskake til en skjønn liten prins. Herlige mamma’n sendte meg litt inspirasjonsbilder av dekor til den store dagen, og også bilde av invitasjonene. På invitasjonen var det nettopp en bamse som stod med en ballong – dermed var det såklart gøy å forsøke å hente inn dette i kaka! Fargene i selskapet var lyseblått og sølv/grått, dermed laget jeg kakepynten i disse fargene. Bordpynten hadde prinsetema – dermed fikk bamsen en lyseblå krone på hodet! ♥ All pynt laget av marsipan. I morgen kommer litt bilder av hele kaka, koselig om du har lyst til å titte tilbake da! (hele bamsen er modelert på frihånd, ingen former el brukt til dette)

Kjempekos at du tittet innom hos meg i dag – jeg håper dagen din blir magisk! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply