Modelert kaketopper dåpskake jente – Golden Retriever i marsipan!

IMG_8440

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Etter litt mailing med herlige Trude, kom vi frem til et vakkert design på dåpskaka til søte lille Emine. På toppen av kaka skulle jeg modelere lille prinsessa etter nyfødtfotoet, og ved siden av lage en av familiens hunder i marsipan! Kanskje ikke så lett å se på bildet, men denne hunden skulle forestille familiens Golden Retriever. Hunden har jeg laget av ufarga marsipan, og “limt” sammen med vann. Kjempegøy å kunne personalisere kaka så mye! Gleder meg masse til å vise frem resten av kaka – spesielt kaketopperen! Jeg fikk tilsendt det VAKRESTE babybildet, hvor lille prinsessa lå på et pledd oppi en vakker koffertkiste – supernusselig!

Bildedryss av denne dåpskaka kommer i morgen!

Jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply