Modelert Kaketopper – lille Tobias sovende i kurven

IMG_3504

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer bilde av en modelert kaketopper jeg nylig laget – til barnevelsignelsen til skjønne lille Tobias på søndag. Jeg fikk flere herlige nyfødtbilder av nydelige Rebekka – da var det klart jeg måtte forsøke å modelere dette i marsipan! ♥ Bildedryss av barnevelsignelse-kaka kommer i morgen – kos om du har lyst til å titte tilbake da!

Ønsker deg en magisk dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Benedicte on February 6, 2013

  Så nydelig!!! Gleder meg sååå til bryllupet mitt nærmer seg så jeg kan send deg mail og bestille kake =D

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei Benedicte,

   Hjertelig takk for det! =) Når blir bryllupet? Jeg begynner å få ganske fulle uker i sommer, så gjerne send meg mail for evt å booke kake om du ønsker at jeg lager til deg, så vi er sikre på at jeg har kapasitet =) Det ville vært en ære å lage bryllupskaken deres!

   Nydelig dag til deg! =)

   • Benedicte on February 12, 2013

    Bryllupet blir ikke før mai 2014 jeg er bare litt tidlig ute med å planlegge 🙂 Jeg sender deg mail så straks kirken er booket. Gleder meg sååååå! Ønsker deg en fantastisk dag!

    • Tonerose on February 24, 2013

     Supert Benedicte!! =)

     Hjertelig takk for det – og i like måte!!

Leave a Reply