Modelert kaketopper – marsipanbaby sovende i kurv, med nusselig lue {Sniktitt Dåpskake}

IMG_1341

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage dåpskake til datteren til herlige Tina – søte lille Mathea! Vakre Tina hadde mange herlige idèer til designet på kaken, samtidig som hun gav meg ganske frie tøyler – i sammen kom vi fem til et herlig design på kaka. Spesielt tilpasset dåpen til Mathea, såklart! ♥ Kjempegøy!! Hjertelig takk for at jeg fikk lage denne kaka Tina! Her er et bilde av kaketopperen jeg laget til kaken, alt modelert av marsipan. Selve babyen har jeg laget ved å bruke en form tilsvarende denne. (om du handler hos FestFabrikken så husk å oppgi rabattkode ToneroseDesign, de første 100 bestillingene får også med en goodiebag om de “liker” FestFabrikken på facebook)

I morgen håper jeg å få lagt ut et bildedryss av denne kaka – kos om du vil titte tilbake da! ♥  Jeg håper du får en STRÅLENDE dag i dag – og nyter romjulen!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply