Modelert litta prinsesse – modelert etter nyfødtfoto, med hodet hvilende i hendene ♥

Modelert marsipanpynt - samme som nyfødtbilde

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg var nylig så heldig å få lov til å lage barnevelsignelse-kake til skjønne lille datteren til vakre Stine. Stine hadde mange herlige idèer til kaken, og hun sendte meg verdens søteste nyfødtbilder av datteren  – i håp om at jeg ville forsøke å modelere etter dette. Og det var det jo klart jeg ville prøve meg på! ♥ Spennende utfordring! På bildet hvilte skjønne lille prinsessa hodet i hendene, og hun var iført et vakkert hårbånd med stor hvit blomst. Bildedryss av kaka håper jeg å få delt i morgen, kos om du har lyst til å titte tilbake da!

Jeg håper du har en magisk dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Stine on February 20, 2013

  Du er vel herlig <3 Og at du klarte å lage en tro kopi av det bildet.. det er HELT utrolig! Alle var stumme av beundring! Av HELE kaka altså!! Og at den i tillegg, etter at den var mer enn vel dokumentert og beundret selvfølgelig, smakte himmelsk!! Gleder meg til å se flere bilder 🙂 Tonerose -en magiker med marsipan 😉 <3

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Stine,

   Hihi, søta!! Utrolig gøy å høre – så stas!! =) hihi. Tusen tusen takk! Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage kake til den store dagen – det var en ære! Supergøy å komme frem til et herlig design sammen med deg, SÅ spennende utfordring med modeleringen. =)

   Ønsker deg en vidunderlig dag skjønne Stine!

   Stor klem!

 • Lise on February 20, 2013

  Kjempe nydelig, er dette jeg vil lære meg:) er det noe liknende du lærer bort på kurset?

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Lise,

   Hjertelig takk! =)

   Hihi, så bra! Ja, det kommer litt an på nivået på deltakerne, men vi er såpass få at vi lager det dere har lyst til! Jeg har ulike babyformer, også lager vi med utgagnspunkt i det dere ønsker. Supergøy!!

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...