Modelert marsipanbaby med vinger – lille storesøster i himmelen, til dåpskake ♥

IMG_9012

Velkommen til ToneroseDesign ♥  Dagens bilde er en detalj ifra en putekake jeg laget til barnedåpen til skjønne lille Nathaniel. Noe av det beste med å lage designkaker, er at de kan tilpasses akkurat det man drømmer om – personlige og unike. Mamma’n til lille prinsen hadde mange ønsker og idèer til kaken, som jeg såklart gjerne laget! Titt innom i morgen om du har lyst til å se et bildedryss av denne putekaka ♥

…fargen for dåpen var forresten mintgrønn – HERLIG!

Ønsker deg en nydelig dag ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...