Modelerte svaner i marsipan – til eventyrkake

IMG_3708

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens bilde er av et par svaner jeg modelerte til en eventyrkake nylig. Jeg fikk helt frie tøyler på denne kaka, supergøy! Jeg synes det er helt herlig med slike eventyrkaker/barnekaker, da kan man gå litt “all out” med detaljene! hihi, som om jeg ikke gjør det på de fleste av kakene mine.. ♥ Men dette blir litt annerledes, da kan jeg modelere helt andre ting – og ting jeg føler passer inn i settingen. Siden dette var til en eventyr/prinsessekake på vinteren bestemte jeg meg for å ha litt vinterlig preg på kaka, og hva passer vel da bedre enn å lage et lite vann og plassere et par svaner på? Svanene har jeg modelert på frihånd, til vingene brukte jeg et par blad-ustikkere som utgangspunkt til fasongen ♥ Laget av ekstra hvit marsipan.

Ønsker deg en fortryllende fredag! Her hos meg står det kakedekorering på tapetet – KOS!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply