{ mom´s night out }

KL5A0083 kopier

Ojojojoj, her går det unna!! Her hos meg har det i dag vært lastebil-trafikk kan du si – hoho! Jammen glad vi har flyttet slik at vi nå har garasje – den er blitt proppfull iløpet av dagen!! Kanskje greit å si ifra til mannen før han kommer hjem ifra jobb…? Haha! SOM jeg gleder meg til å få tid til å knipse bilder av alle de fiiiiiiine leverandørene som er med på instagramtreffet vårt!! Boklanseringa blir virkelig årets happening! Goodiebagene og ballongslippet blir knallbra ♥  Gleder meg utrolig masse til å møte alle de herlige damene som allerede er påmeldt, det er foreløpig ledig plass om DU har lyst til å få med deg dette!

Vi fortjener en fridag – mammalivet ER altfor hektisk til tider (eller igrunen døgnet rundt, hahahahaha) ♥ Og er du ikke mamma men har lyst på en herlig dag sammen med andre fantastiske jenter er du selvsagt hjertelig velkommen!

Her og her kan du lese mer om treffet, her finner du eventet på facebook. Dette blir så gøy!

Jippi jippi jippi!!

Fortsatt HERLIG dag til deg!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...