{ Monstre av pikekyss til Halloween // DIY }

 

halloween søtsaker dessertbord KL5A5935

En av søtsakene jeg laget til forrige Halloween var skumle søte små monstre av pikekyss! Haha, elsker å finne på nye varianter på pikekyss – der er det virkelig bare fantasien som setter grenser! Så langt er nok “lollipops” den største favoritten, men både “spøkelser” og “sopp” er også høyt opp på lista. Du kan virkelig lage hva som helst, moro! Dermed måtte jeg selvsagt forsøke å lage noen søte små monstre til det barnevennlige og ENKLE dessertbordet jeg laget istand til forrige Halloween/innslag på God morgen Norge.

halloween pikekyss monster KL5A5917

 

Små sukker-monster av marengs!! Lettvint – og populært hos barna =)

 

 

Halloween pikekyss søtsaker oppskrift KL5A5913

 Her har jeg pisket sammen en oppskrift på pikekyss, deretter tok jeg av litt av den hvite marengsen oppi en liten engangs-sprøytepose. Resten delte jeg i to boller og hadde oppi oransje matfarge i den ene, og grønn i den andre (jeg liker å bruke gelefarger, fåes kjøpt på alle kakeustyrsbutikker, og bla jernia osv også)


halloween pikekyss monster KL5A5915

Jeg brukte engangs-sprøyteposer til alt, og klippet hull til tuppen. Dermed er det bare å sprøyte i vei! Det er greit at de ikke ser perfekte ut, det skal jo være små monstre! Lettvint og enkelt =) Ansiktene har jeg tegnet på med litt svart matfarge og en pensel – men du kan selvsagt bruke feks sånne tusjer med spiselig farge som er å få kjøpt =) Oppskrift på pikekyss finner du HER

Morsomt å lage, og kan veldig gjerne lages sammen med barna! Da kan alle få hver sin lille engangs-sprøytepose med pikekyss-røre, og lage hver sine små monstre.

Moro! =)

 

halloween dessertbord gratis trykksaker KL5A5933

Håper du liker enkle bake-varianter, i ekte JukseSuperMamma-stil!

Husk å senke skuldrene og gjerne velge enkle løsninger – det er lov! =)

 

// kjøp gjerne boka vår JukseSuperMamma – du finner den HER ♥

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem =)

// mer inspirasjon til halloween finner du dette samlet HER

// mer gratis print finner du samlet HER

// alle mine oppskrifter finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...