{ Når en kvinne blir en mamma… }

supermamma

Alle mammaer er supermammaer – tenk ALT mammaer gjør ♥ Det du gjør er GARANTERT mer enn godt nok – stå på! …og vær stolt av alt du får til! Dette er ei side ifra den splitter nye boka vår JukseSuperMamma:

Når en kvinne blir en mamma kommer superkreftene: Superører for å høre barnegråt, evenen til å fungere uten søvn, utrolige multitaskingevner, et hjerte av gull, og armer av stål – hun forvandles fra en normal person til en SUPERMAMMA 

Sant?? Det er helt villt hvordan man plutselig hører babyen/barnet sitt gjennom utrolig mange andre lyder – selv de minste lyder!! Jeg husker da småtassene våre var babyer, og folk spurte hvordan de sov om natta. Etterhvert responderte mannen min alltid med: Spør Tone – jeg aner ikke! Nå er mannen min en UTROLIG flott pappa, og er kjempeflink med gutta våre (takknemlig!) – så kanskje det er en mammagreie? Han kunne iallafall de første gangene respondere med at i natt hadde Lukas sovet HELE natta, og vi stod ikke opp før klokka var ni. Min respons var da gjerne; tja… Jeg gikk med han i ca en time før han sovnet, så ville han ha mat rundt midtnatt. Så trengte han ny bleie en stund seinere, og deretter litt mer melk. Rundt tre gråt han uten at jeg helt vet hvorfor, han fikk litt mer melk og sovnet til slutt. Da hadde han en kjempefin økt på ca fire timer – så var han oppe igjen og fikk mer melk. Da gulpet han over hele seg (og meg) og trengte nye klær. Til slutt sovnet vi igjen og sov i nesten to hele timer før klokka var ni. Så ja, det har vært en god natt med masse søvn – men Lukas sov ikke heeeeele natta ♥

Hahahahaahahaha, anyone?? Til tider skulle jeg gjerne tenkt meg å brukt flaske istedenfor at jeg ammet, da hadde det vært enklere å dele på natta! Men samtidig var jeg selvsagt utrolig takknemlig for at det fungerte med amming, det var jo SÅ mye enklere enn å måtte styre med alle flaskene ♥

Boka vår finner du HER, og lanseringseventet nærmer seg – meld deg på! Det kommer til å bli HELT fantastisk!!

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...