Navnfestkake til skjønne lille Elise // rosa babykake

IMG_0726_rosa_dåpskake_søt_barnedåp_kake

Velkommen til ToneroseDesign ♥

Husker du at jeg la ut en liten marsipan-detalj ifra en kake i går? Det var denne kaka! Mor-barn-smykke, dette hang jeg ned fra et par av fantasiblomstene. Elsker detaljer! Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka herlige Karin ♥ Lille marsipanbabyen på kaka har fått på seg lue inspirert av vakre nyfødtfotografiet, men såklart i farger som matcher kaka. Om du vil lage slik marsipanbaby selv, finner du silikonform til dette på nettet -se under fanen “mine favoritter” så finner du linker. Rull en ball av marsipan i ønsket farge, press den nedi silikonformen – og smett alt i fryser´n et kvarters tid. Deretter vipper du ut en perfekt liten marsipanbaby!

Kaka er trukket med ekstra hvit marsipan ifra pals, all pynt er også laget av marsipan.

Kjempekos at du tittet innom her hos meg i dag – håper dagen din blir fantastisk!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...