Nikon D7000 kake, med rosa stilettsko

IMG_5149

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I helgen var jeg så heldig å få lage overaskelseskake til 30årsfeiring til flotteste frøken Fabelaktig, kaken var en gave ifra skjønne Lotta – SÅ herlig overraskelse! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_5169

Lotta hadde herlig plan til designet, samtidig som hun gav meg frie tøyler innenfor temaet/ønskene. Perfekt! Frøken Fabelaktig tar nydelige bilder, og dermed var ønsket en kamerakake – såklart kameraet hennes, Nikon D7000. Hihi!

IMG_5148

Selve kameraet er kaken, denne var hvit vaniljekake (oppskrift ifra flinkeste Manuela)  – fylt med nougatkrem. Resten er laget av marsipan, som feks kjedene på bildet over (laget med first impression former)

IMG_5180

Den høyhelt skoen laget jeg også av marsipan, lyserosa såklart! hihi. Kjempestas å lage slik jentete stash, kan jo bare designe det jeg selv ønsker meg – haha! ♥

IMG_5175

Kaken/kameraet har jeg laget utifra en vanlig rund kake, skjært i fasong, og dekt med et lag nougatkrem. Deretter trekt med marsipan!

IMG_5157

Det var det hele for i dag, jeg håper du likte dagens innlegg! Jeg gleder meg til mai kommer – da blir det intenst med mange konfirmasjonskaker, og forhåpentlig får jeg mulighet til å modelere mer jentete stash! hihi. GØY! Hjertelig tusen takk til herlige Lotta for at jeg fikk lov til å lage denne kaka – det var en ære ♥

Håper dagen din ble akkurat slik du håpet flotte frøken Fabelaktig!

Takk for at DU tittet innom her hos meg i dag – jeg håper dagen i dag blir vidunderlig!!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Monica on April 23, 2013

  Nydelig kake! måtte flire litt, for det er akkurat samme stilen jeg har planlagt til min datters konfirmasjon:) Men med canon selføgelig;) -og jeffrey campbell(?) sko som står øverst på ønskelisten hennes!!! du er kanonflink Tone!!! Og gratulerer med overstått bursdag forresten:)

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk Monica! ♥ Haha, du tuller?? SÅ gøy!! …den kommer garantert til å bli KNALLBRA, du er så utrolig flink! Haha, jeg det var bra det blir Canon hos deg – jeg kviet meg litt for å lage nikon – haha! =) (sverger såklart til Canon selv!) men når frøken fabelaktig har nikon måtte jeg såklart lage hennes! =)

   Hjertelig takk for det – 30 a gitt! Steike! =)

   Ønsker deg en strålende dag, tipper du går en travel tid i møte med konfirmasjonskaker! …og ikke minst egen konfirmant! Herlig!! =) …og gratulerer!

   Stor klem!

 • Cecilie G on April 23, 2013

  Fantastisk : )

Leave a Reply