{ Ninja-kake // Tips til hvordan lage tilsvarende selv! }

I år bakte Lukas sin egen bursdagskake ♥ Både storebror og lillebror ville bake muffins, dermed fant jeg frem to boller og de laget hver sin porsjon med røre. Jeg tenkte at det ville bli i overkant mye muffins til en bursdag, dermed helte vi røra Lukas laget oppi et par kakeformer – Lukas syntes det var superkult at han laget bursdagskaka =)

Ninja kake cake ninjabursdag KL5A3663

Lag en Ninja kake til barnebursdag

Kake fylte jeg med peanøttkrem (synes det passer så godt sammen med sjokoladekake!) – jeg smurte også kaka opp med denne kremen (smørkrembasert). Deretter trakk jeg kaka med et lag hvit marsipan (marsipan fra Rema 1000 farget med titandioksid, finnes på kakeutstyrsbutikker, jernia osv) Du finner DIY på hvordan trekke en kake med marsipanlokk HER. Lurer du på hvordan jeg deler og fyller en kake finner du det HER.

Ninja kake diy sverd kastestjerner IMG_7256

På forhånd laget jeg istand litt enkel pynt til kaka, lager du pynten lang tid i forveien (feks en ukes tid før) kan du fint lage den av marsipan – da rekker den å tørke såpass lenge at den vil bli hard og dermed kan plasseres oppover/stående. Lager du pynten nærmere tid for pynting er det lurt å heller bruke gumpaste el, denne tørker veldig mye raskere (evt marsipan tilsatt tylosepulver el) Marsipanen vil tørke helt hardt, og du kan fint plassere kastestjernene stående på kaka. Her har jeg plassert et par grillpinner inni sverdet og den ene kastestjerna, da er det enda lettere å plassere pynten akkurat som jeg vil. Jeg har malt pynten med litt matfarge, du får kjøpt egen “maling” til dette, eller du kan blande feks pulverfarge med litt alkohol eller bittelitt vann (maler du større områder er det lurt å bruke alkohol slik at alkoholen fordamper og malingen tørker raskt/ikke begynner å renne), er det bare noe smått du skal male går det an å bruke bittelitt vann.

H3HWVMLKWBT4K3MIC4QGC55ST72DET6A.largeview

Nederst på kaka pyntet jeg med litt bånd av svart marsipan, tenkte det kunne passe i ninja-stilen. (festes til kaka med bittelitt vann som “lim”) Jeg malte også navnet til Lukas på den hvite marsipanen med litt svart matfarge – i ninja-stil! Alfabetet jeg så etter finner du over, kilde HER.

Ninja bursdag barenbursdag ninjaparty KL5A3708

Det var det hele!

Håper innlegget kan være til inspirasjon, Lukas var VELDIG fornøyd med kaka si. Kjempegøy! Vanligvis har jeg ofte laget mye mer tidkrevende kaker, men veeeeldig deilig å ikke bruke mange dager på den. Anbefales! =)

Ønsker deg en deilig dag videre!

Stor klem!

// alle innlegg fra denne bursdagen vil du finne samlet HER

// Inspirasjon til mange designkaker finner du HER, kakedekorering HER og videoer HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...