{ nissecupcake // nisselue av marsipan }

julecupcakes-nisse1 copy copy

 

 

I dag blir det litt reblogging til nye lesere ♥ Nå er det jammen ikke lenge til jul! Selv synes jeg det er så herlig å ha barn spesielt nå i førjulstiden, disse dagene blir mer slik jeg husker ifra da jeg var liten – all gleden og spenningen de utstråler er helt herlig!! ♥ Du finner disse søte candy-cane cupcake wrapperne til gratis nedlasting HER, trinn-for-trinn til hvordan lage nisse av marsipan finner du HER. Gøy om du har lyst til å lage tilsvarende selv! På lørdag finner du meg forresten på BuskerudStorsenter om du har lyst til å se live hvordan lage slike ♥

Her har virkelig småtassene begynt å glede seg til jul, og de spør om vi ikke snart skal pynte til jul hele tiden. Så det spørs om treet må opp tidlig i år, ikke meg imot!

✭ Ønsker deg en strålende dag! ✭

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...