Noen bilder av hva vi ordnet ute – til sjørøvererbursdagen!

sjørøverbursdag pirat bursdag barnebursdag IMG_6189

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag tenkte jeg å vise dere noen få bilder av noen småting jeg og gutta ordnet istand ute, før bursdagsfeiringen til Lukas. Det var klart vi måtte sette stemningen litt! hihi. Jeg glemte helt å ta bilde av det, men på bildet over ser du såvidt et sjørøverflagg jeg laget istand. På den ene siden er det et stort 3-tall (Lukas fylte tre år) – og på den andre siden er det et sjørøvermotiv (hodeskalle). Jeg brukte vårt vanlige flagg m flaggstang, og hektet av flagget. Deretter klipte jeg til svart bomullstoff (fra stoff og stil) i samme størrelse, og limte på motivene. Motivene klipte jeg ut av gullfarget dekorastoff. Jeg brukte stofflim til dette, ingen symaskin nødvendig! ♥ Klikk deg videre for å lese mer/se bilder av annet stash…

sjørøverbursdag pirat bursdag barnebursdag  IMG_6305

Jeg og gutta fant fram noen gamle plank som vi har liggende ute, de var blitt akkurat passe slitne og morkne. Perfekt! Til å skrive teksten brukte jeg enkelt og greit en sprit-tusj, men du kan gjerne bruke feks hobbymaling isteden. Min variant var super-rask, gjort på 1-2-3! Jeg brukte litt grov hamp/tynt tynt tau, dette surret jeg rundt endene på planken – og bandt den fast til porten vår.

sjørøverbursdag pirat bursdag barnebursdag IMG_6306

For en stund tilbake snekret jeg en portal/bue over der jeg hadde laget porten, da jeg hadde lyst til å kunne henge opp litt smålys om vinteren her. I denne portalen hang jeg opp en annen planke – såklart med god hjelp ifra små gutta mine!! Denne skrev vi “velkommen til Lukas sin verden” på. hihi!

sjørøverbursdag pirat bursdag barnebursdag IMG_6418

Som jeg har nevnt tidligere plasserte vi noen trestubber rundt i hagen, som vi bandt fast – og spikret fast, smalt tau til. Gutta syntes det var SÅ stas å få være med mamma og snekre litt!! Ellers i hagen pyntet vi med en del ballonger også, men de glemte jeg helt å ta bilder av. Beklager! (tok disse bildene før blallongene var oppe) Jeg hadde kjøpt en heliumstank på Nille, dermed fikk vi ballonger som fløy opp. Kjempestas!! (det finnes også slike heliumtanker feks på leikebutikken har jeg hørt noe i ettertid, om du lurer!)

sjørøverbursdag pirat bursdag barnebursdag IMG_6458

På døra hadde vi et velkommenskilt, og på toppen av trappa fjernet jeg dørmatta – og limte fast et stort kryss! Tenkte det kunne være litt søtt mtp skattejaktpreget, her er skatten! hihi.

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon!! Håper dagen din blir HERLIG!!

Stor klem,

tonerose underskrift

// alle innlegg fra sjørøverbursdag finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...