{ nougatcrisp // søte minicupcakeformer // FestFabrikken }

KL5A9266 copy

I barnedåpen til vakre tvillingene laget jeg nougatcrisp, NAM! Nougatcrisp lager du enkelt ved å smelte nougat, og blande i knust RiceKrispie (frokostblanding, mener jeg har kjøpt på Meny) Ha blandingen over i en engangsprøytepose, og plasser i feks supersøte minicupcakeformer slik som jeg har brukt her. Disse kommer ifra FestFabrikken – såååå søte! Vi pyntet nougatcrisp´n med søte små flagg, disse laget vi ved å feste gullglitrende teip til tannpirker/cocktailpinner, og deretter klippe de til i fasong.

Enjoy ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...