Nusselig Drage i marsipan.. Til en eventyrkake!

IMG_3717

Velkommen til ToneroseDesign ♥  Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage ei prinsessekake, og jeg sto helt fritt til designet. Jeg elsker slike eventyrkaker! Det var jo klart at jeg måtte ha med masse søte detaljer – dermed modelerte jeg blant annet en nusselig liten drage! Dragen fikk selvfølgelig både vinger og hale, – og søte prikker etc. …og BLÅ tunge! hihi.

Flere bilder av denne kaka kommer garantert etterhvert! Kjempestas at du tittet innom her hos meg i dag – jeg håper du får en fortryllende dag ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • anette on February 19, 2013

  gleeeeeder meg til å se bilder av eventyr kaken 😀 kan tenke meg den blir rååå skjønn og magisk 😀 !!!

  ha en herlig dag Tone!!

  klemmer anette:)

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Anette,

   hihi, så go’ du er! Håper du liker den! Satser på å få redigert bilder om ikke så lenge, for øyeblikket strekker ikke helt tiden til.. Men det kommer! =)

   Stor klem!

Leave a Reply