Nusselig Elefant-kaketopper til Cupcakestativ

IMG_8194

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Husker du at jeg på fredag viste bilder av 2etg dåpskaken jeg laget til lille William? I de elegante invitasjonene var det en søt liten elefant, og skjønne Helen (mamma’n til lille prinsen) ønsket en kaketopper til et cupcakestativ hun skulle ha på kakebordet (supersøtt!!) Så, her ser dere den! På selve kaken laget jeg en 2d elefant som jeg festet til marsipan-bilderammen, da jeg tenkte det var gøy at elefantene var ulike – men allikevel hente opp elefanter begge steder. Elefanten på bildet har jeg laget av marsipan – ballongen er en ekte liten ballong (med litt sølv-lustre-dust-maling for å passe bedre inn, hihi!)

Kjempekos at du tittet innom bloggen min i dag, det setter jeg stor pris på! ♥ Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag i dag, hos oss står det familiekos og barnebursdag på tapetet!

Stor klem,

tonerose underskrift

3 Comments

 • Viv on November 4, 2012

  Neimen, halloooo! Så søøøøt! 🙂

  • Tonerose on November 13, 2012

   Hihi!!!

   Glad i deg søta!

   Gokos!

Leave a Reply