Nusselig kaketopper – laget av marsipan {Babykake}

IMG_4412

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg er så heldig at jeg forholdsvis ofte får lov til å lage søte babykaker, og det koser jeg meg masse med! Hva er vel herligere enn å kunne lage nusselige små babyer av marsipan? Hjertelig tusen takk! Personlig er jeg veldig glad i å lage nusselige luer etc, klassisk nyfødt-fotografering-stil ♥ Her har jeg laget søte englevinger av ekstra hvit marsipan, jeg har brukt en form tilsvarende denne  (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) som utgangspunkt, og endret litt på fasongen.

Jeg håper du får en DEILIG lørdag i dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

  • anette on April 13, 2013

    Nusselig 😀 😀 hihi heeelskjønn!!

    Ha en herlig lørdag!!

    klemmer anette:)

Leave a Reply