{ nusselig tog-kake // bløtkake }

KL5A7626_tog_bursdag_barnebursdag_kake

Jeg hadde litt begrenset med tid i forkant av bursdagen til herligste Daniel – dermed ble det en enkel bløtkake som bursdagskake! Jeg hadde egentlig idemyldret for meg selv om å lage en kake med tog som beveget seg, tunneller av marsipan, trær, broer etc etc – men jeg måtte bare innse at i år hadde jeg desverre ikke nok tid til dette. Får ta det igjen neste gang! Daniel selv var strålende fornøyd, og det er jo det viktigste!

Kaken var en vaniljekake (deilig oppskrift fra skjønne Manuela, passionforbaking) – og jeg fylte den med mye frisk frukt og bær, vaniljekrem, hakkede valnøtter osv osv. Nam! Jeg dynket den med masse ananasjuice – elsker at slike kaker er skikkelig fuktige. Jeg tror ærlig talt ikke jeg har pyntet en kake med kremfløtekrem tidligere, men det kommer jeg  definitivt til å gjøre igjen! Kjempegøy! Og så utrolig mye raskere enn marsipanlokk ♥ Jeg fylte en engangs-sprøytepose med kremfløtekrem, klippet av tuppen – og sprøytet på “kuler” av krem – deretter brukte jeg en spatula og “dro utover” kremfløtekremen. “Perler” under hverandre i en rad, deretter dra utover kremen, så sprøyte på en ny rad under hverandre med kremfløtekrem, dra denne utover osv. Har du ikke kake-spatula kan du lage mindre perler og bruke en smørkniv til å dra kremen utover med.

Toget har jeg modelert av marsipan farget blå, banneret på toppen av kaka har jeg laget av supersøte sugerør fra FestFabrikken og herlig blå polkadot-teip også fra FestFabrikken. Søtt silkebånd fra Søstrene Grene.

Håper dagens kake kan være til inspirasjon!

Stor klem ♥

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...