{ Ny bloggkategori: HAGE! }

hage blogg tonerosedesign

Det har vært etterspørsel etter hage-innlegg på bloggen, koselig! ♥ Bloggen min startet jo egentlig som I Toneroses Hage for leeeenge siden – og da blogget jeg nesten kun om haging; roser, stiklinger, dammen jeg laget osv osv. Men, det hender det kommer litt hageinnlegg fremdeles, så nå har jeg opprettet en egen kategori på bloggen til de som har etterspurt dette, du finner den blant fanene øverst, HAGE. Her kan du klikke deg på ønsket bilde og bli videresendt til tilhørende blogginnlegg. Denne siden vil oppdateres kontinuerlig når det kommer nye hage-innlegg på bloggen ♥ Her finner du alt ifra prosessen vår med kjøkkenhagen til støping av dørmatte i betong osv. Håper du finner noe som kan være til inspirasjon!

Ønsker deg en herlig dag videre =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...