{ Ny gratis videosnutt // Cupcakes med sløyfe }

cupcakes med sløyfe video

Jeg håper du har en HERLIG dag! ♥ I dag vil jeg dele en ny liten gratis videosnutt med deg – her viser jeg hvordan du kan lage supersøte cupcakes med marsipanlokk og sløyfe av marsipan. Kjempeskjønne! Disse passer perfekt til jentekveld, barnedåp, konfirmasjon, bryllup – ja, det meste egentlig!

Du finner videoen på bloggen min under eller HER, eller så ligger den også på youtube – om du abonnerer på min youtubekanal vil du automatisk få mail når nye videoer blir lastet opp ♥ Har du lyst til å være med på kakekurs finner du info om dette her

Håper den kan være til inspirasjon – enjoy!

…pst, slikt “silkebånd” av marsipan med sløyfe er også perfekt nederst på en kake!

Stor klem ♥

cupcakes med sløyfe video

// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...