Nydelig tekst {Gratis Nedlasting}

give more bilde
Velkommen!  I dag ble det litt seint innlegg ifra meg – småtassene kaster opp.. Heldigvis SÅ mye bedre utover morgenkvisten i dag, herlig!! Jeg skjønner ikke hva dere som har flere enn to barn gjør når de er syke, akkurat nå er jeg VELDIG takknemlig for å ha en arm til hver! All ære til dere som har mange barn!! ♥ Jeg synes denne teksten er SÅ fin, og har såklart laget en liten plakat av den i photoshop ♥  Hjemme hos oss sitter den innrammet på gamle sjenken jeg har fått av mamma! Jeg tenkte å dele den her inne – i tilfelle noen andre liker den og vil ha den på veggen. Jeg har lagt ut bildet fulloppløselig, så om du klikker på bildet blir det større – og du kan deretter høyreklikke på det og lagre/kopiere det for deretter å printe det ut i ønsket størrelse.

Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag! ♥ Jeg håper du får en HERLIG dag!! Stor klem fra meg!

6 Comments

 • Tonerose on May 16, 2012

  Hei Anonym,

  Scriptina! ♥

  Klem!

 • Anonymous on May 16, 2012

  Kan jeg spørre hva fonten heter ? utrolig fint skrift 🙂

 • Tonerose on February 29, 2012

  Hei Brith,

  takk for det – de er heldigvis mye bedre i dag! ♥

  Hihi, krysser fingra for det! :o)

  Åh – jeg var såvidt innom – det ser helt nydelig ut!! Også SÅ søt kake!! Har lurt på å lage vimpelkake selv en stund – men tenkte da “blonder” av krem overalt. Men dette var jo upersøttt!!’

  ble bare en miniminisnarvisitt pga gutta, men gleder meg til å tite innom igjen!! ♥

  hjertelig takk!

  stor klem!

 • Tonerose on February 29, 2012

  Hei Reidun,

  Tusen takk for det – de er heldigvis mye bedre i dag! Og i dag stemmer det virkelig også! :o) DEILIG. Ikke noe ålreit når de er syke nei, også begge to på en gang.. Skulle så gjerne kunnnet gjort akkurat som begge har lyst til hele tiden. Men, de er veldig snille med hverandre, så det går fint å dele mamma også! ♥

  Så koselig at du likte teksten! :o) Hjertelig takk snille deg!

  Hihi, så moro! ja, ikke sant – den er SÅ god! Hadde vært kjempegøy å se bilde av pyntinga, om du vil dele!! :o)

  Så bra du fant koppen! :o)

  Åh, så søt du er – det var kjempestas å høre!! ♥

  Hjertelig takk for det, de er heldigvis mye bedre!

  Stor klem!

 • Brith on February 29, 2012

  Hei!!
  Kjiper`n med syke barn, håper de blir fort friske og ikke smitter mamman sin 😉
  Nå har jeg begynt å legg ut bilder fra dåpen 🙂
  Masse god bedring til guttaboys!!!

 • Reidun on February 28, 2012

  Heisann!
  Off stakkars de små=0(( E ikkje nåkke kjekt å ha spy syken,masse god bedring til de.
  Utrolig fin tekst,likte den veldig godt.Super flinke deg=0)))
  Prøvde ut blue velvet kaken idag og nam så god den va,hihi.Gleder meg til å pynte den i morgen.
  Fant den rosa koppen med hjerte på så tusen takk for hjelp snuppen,hihi.
  Koser meg masse med bloggen din,har jo så lyst å prøve ut alt NOOOOO =0))))
  Masse god bedring til de små,klemmer fra meg.

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...