{ Bli med på kakekurs! =) Nye datoer for kakekurs 2017 }

Da er jeg igang med å sette opp datoer for nye kakekurs i 2017 – velkommen!

Lyst til å være med på kakekurs?

Du trenger INGEN erfaring fra tidligere, og jeg lover deg at du lager en NYDELIG kake! =)

…og ikke minst en HERLIG dag sammen med andre kakeglade! ♥

kakekurs-lær-å-pynte-kaker

Jeg holder ulike kakekurs, dermed er det noe som passer for helt nybegynner og deg som er mer erfaren. Vi er få på hvert kurs, dermed blir vi lett kjent og det er mulig å følge opp alle godt. Vi storkoser oss alltid på kurs – jeg gleder meg masse til vårens kurs! Det er ikke så mange plasser, så om du har lyst til å være med på kurs til våren kan det være lurt å booke plass tidlig. HER finner du oversikt over oppsatte kurs, samt mer informasjon. Kursene jeg har satt opp til våren er blomsterkurs, trekke-kake-kurs, etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster og veskekakekurs. Alle disse kursene holdes i herlige FestFabrikken Eiker i Mjøndalen like utenfor Drammen. Mer info HER. Der kan du scrolle deg nedover for å se alle datoene, samt klikke på ønsket kursnavn for å lese mer.

✭ Pssst: Kakekurs er også en perfekt julegave – kanskje noe å hinte om…? ✭

Lurer du på noe er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail! =) ToneroseDesign@gmail.com

Er dere en gjeng på 5 eller flere er dere hjertelig velkomne til å sende meg en mail om privat kurs – det er alltid supergøy! =) I dag er jeg avgårde et par timers kjøring hjemmefra og holder heldagskurs for en fantastisk gjeng med jenter, du kan tro vi storkoser oss!! ♥

Jeg har laget en liten videosnutt med bilder fra kakekurs, du finner den ved å klikke på bildet over =) HJERTELIG tusen takk for vidunderlige kurs jenter – jeg har storkost meg sammen med dere! Og ikke minst er jeg utrolig stolt over hvor utrolig mange flotte kaker som blir laget på kurs!! KNALLGØY!! En ære at så mange har vært med på kurs – hjertelig takk =)

Det er litt random hvilke bilder som er med i videoen, det er bilder fra kurs i FestFabrikkenFestFabrikken Event & UtleieCacasGåsbustuaAlbertines VerdenBalsamIDEA og Martines Landhandleri. Hjertelig tusen takk! ♥

Stas om vi sees på kurs til våren!

Stor klem =)

// flere bilder fra kakekurs finner du HER

kakekurs-firkanta

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...