Nyfødtfotografering ♥

fredfull jul komp
Velkommen! I dag titter jeg såvidt innom for å ønske deg en RIKTIG GOD JUL! Jeg håper julaften ble akkurat slik du ønsket, og at du koser deg massevis i dag sammen med familie og venner. Vi var så heldige å ha familie på besøk i går, og feiret julaften hjemme – det var stor suksess!! Tror ikke jeg har gledet meg slik til jul på lenge, å ha en toaring og en snart ettåring i hus gjør hverdagen litt annerledes! Helt herlig! ♥
Bildet i dagens innlegg tok jeg da jeg var på barselbesøk for noen dager siden – er ikke dette verdens skjønneste lille baby?? ♥ Helt NYDELIG! Det var forresten kjempegøy å prøve seg på litt nyfødtfotografering!
Jeg håper du får en helt fantastisk herlig 1.Juledag i dag!! ♥
Stor klem fra meg til DEG!

6 Comments

 • Tonerose on December 29, 2011

  Ja,det er en flott tradisjon!! Jeg er sikker på at du ville klart å lage et nydelig ett! :0)

  Jeg satte det frem på kakebordet på julaften,klart til å knuses – men det gikk så i ett at vi glemte det helt bort. Vi får kose oss m det i romjula isteden! Knuses skal det! Hihi.

  Stor klem!!

 • Tonerose on December 29, 2011

  Hjertelig takk Tante Grøn,

  Ja,nyyyyydelige lille julebabyen!! :0) håper du har kost deg masse i jula!

  Stor klem!

 • Tonerose on December 29, 2011

  Hei Marit,

  Tusen takk for det! Håper du har hatt noen nydelige juledager!! :0)

  Stor klem!

 • TANTE GRØN on December 27, 2011

  PS: Har I kunnet nænne at spise det smukke peberkagehus?:o) Det var fantastisk smukt lavet. Har altid drømt om at kunne udsmykke vort julehjem med et peberkagehus, men det har jeg slet ikke talent til at lave. Synes det er en dejlig tradition I har i Norge og vel især Sverige.

  Julehilsner

 • TANTE GRØN on December 27, 2011

  Et helt vidunderligt billede af en pragtfuld julebaby. Smukt smukt smukt.

  Hav en dejlig jul.

  Mange julehilsner

 • marit´s,,, on December 25, 2011

  Å så god da , herlig bilde.
  God jul ,klem Marit.

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...