Mor & Barn…

IMG_6919 bw komp2

 “Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away.”

Dagens bilde er et annet av bildene jeg knipsa da jeg fotograferte denne NYDELIGE ettåring og skjønne mamma’n hennes! ♥  Herlige ordtaket fikk jeg forresten av flotte mamma’n til lille William som jeg laget dåpskake til i helga – bildedryss av kaka kommer etterhvert! ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir VAKKER!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • silje on October 3, 2012

  hei=)

  For et herlig bilde:) Men jeg lurte på hvordan program du bruker for å få tekst og bilde på samme sånn som du har gjort her :)?

  Klem fra meg:)

  • Tonerose on October 4, 2012

   Hei Silje,

   Takk for det! =) Med så flotte motiv er det supergøy å fotografere! ♥

   Her har jeg brukt photoshop til å legge på tekst, det er litt knot i starten å lære seg photoshop – men man har ALLE muligheter. Kjempegøy! Men jeg tror det er flere gratisprogram man kan bruke også, feks picasa kanskje? Mener søstra mi bruker det? (kan lastes ned gratis på nettet)

   Stor klem!

 • anette on September 27, 2012

  heihei!!
  såååå fantastisk bilde!!:D helt utrolig flink du og kreativ!!!
  ha en herlig dag!!:)

  klemmer fra Anette

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Anette,

   Hjertelig TUSEN takk søta!! Du er så utrolig snill! =)

   Håper dagen din er HERLIG!!

   Stor klem!

Leave a Reply