{ Ojojojojojojoj! }

03_15759358_xl

Ojojojojojoj!

Leste du innlegget jeg skrev i går? Utrolig stas at så mange var spente – hjertelig tusen takk, jammen er jeg heldig som har verdens beste lesere! ♥

Ja, vi hadde jo ikke noe annet å henge fingra i – så vi har kjøpt oss nytt hus!

Den siste tiden har vært i overkant fullstappet kan du si (det føler jeg jo igrunnen at den alltid er – men nå er det ekstra masse!) Jeg jobber døgnet rundt med boka JukseSuperMamma  – utrolig spennende, den blir så bra!! Gleder meg masse masse masse til å kunne dele!!

Tenk – nå er det ikke så innmari lenge til boka skal sendes til trykking! #superspennende

Dermed føles det på en måte som om dette med hus har gått veldig raskt, men samtidig har det jo egentlig overhodet ikke det! Nå blir det plutselig MYE større plass til ToneroseDesign – og dermed har jeg utrolig spenennde planer framover…! Gleder meg SÅ!!

03_14097616092_xl

Vi har en stund snakket om å kjøpe oss et litt større hus, da vi kjøpte huset vårt var det kun oss to – og etter snart ti år har vi fått to skjønne små gutter, og et firma. Det er imponerende hvor mye plass ToneroseDesign tar! Vi har stortrivdes her på Åssiden i Drammen – og elsker huset. Meeeeeen, det hadde vært veldig veldig godt med littegrann større plass nå som vi har vokst oss større. Dermed fant vi ut at om vi uansett ønsket å flytte etterhvert burde vi jo like gjerne gjøre det nå før gutta skal begynne på skolen! Det blir vemodig å skulle skifte barnehage (eventuelt kjøre en del i starten, vi elsker barnehagen vår!) – men vi så for oss at det antagelig ville være enklere enn å skifte skole. Dermed var vi på litt ulike visninger – og fant dette flotte huset i Modum (hvor både jeg og mannen min er vokst opp) – og la inn bud på det.

Jammen ble det vårt!

Nå er akkurat tilstandsrapport gjennomført også, så nå er det helt spikra. Dermed blir det signering på mandag – wooop woooop!

Vi ønsker å pusse opp en del innvendig da det ble bygget på 90-tallet – furuvegger og rødt bondekjøkken er ikke heeeeelt vår stil, hihi. Men det blir jo stas å kunne sette sitt eget preg på det! Etterhvert blir det sikkert en del bilder av oppussing – og litt før/etter-bilder! Er det noen som har fiiiiiine interiørblogger å anbefale? Blir superglad for innspill og tips! Gleder meg til å begynne å planlegge og komme igang – tenk så gøy!

Jammen blir dagene fremover stappfulle! #takknemlig

Ønsker deg en fantastisk dag!

Stor klem ♥

(bildene hentet fra prospektet)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...