Ønsker DEG en herlig 1.søndag i Advent! ♥

img 1413 adventstake
I dag titter jeg innom en snartur, for å ønske DEG en helt herlig nydelig 1.søndag i advent!! Tenk at det er under 4 (!) uker igjen til julaften! ♥ Med to småtasser i hus gleder vi oss ekstra mye til jul i år, det kommer til å bli så stas!! Daniel skjønner antagelig ikke så mye av det hele, men med Lukas har vi begynt å snakke om julenissen og alt annet som hører med. Herlig!

img 1410
Jeg er igang med både julegaver og julekort, og nærmer meg ferdig med mye. Deilig! ♥ Hjertelig takk for tips til julekort!! Kommer antagelig et innlegg om de etterhvert, men det kan ikke bli riktig enda – naturlig nok!  Jeg gleder meg til juleverksted med gutta, til snøen kommer og vi kan ut å leke – og til første desember og åpning av adventskalender. En herlig tid!
img 1408
Jeg har såvidt begynt å planlegge julebakst, men klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg/vi (om jeg ikke baker etter leggetid får jeg god hjelp!) skal lage. Uansett må det iallefall bli pepperkakehus!! ♥ Og vaniljekjeks, det er tradisjon! Jeg har alltid pleid å bake det med søsteren min – og vi bruker en gammel kjøkkenkvern jeg har fått av mamma, men i år tenke jeg å teste ut kitchenaid’n for å presse ut småkakene. Er spent på det!  Også må det vel bli kokosmakroner, havreflarn, mandelhjerter, havremakroner… Hm. Er litt usikker foreløpig! Men, jeg skal iallefall lage hjemmelaget marsipan!! Også har jeg lyst til å lage noe julekonfekt..
Hva pleier du å bake til jul? Om du har tips/favorittoppskrift å dele blir jeg superglad!!
Hjertelig takk for at du tittet innom hos meg i dag!! ♥ Jeg ønsker deg en MAGISK 1.søndag i advent!!
Stor klem fra meg!

12 Comments

 • Tonerose on November 29, 2011

  Hjertelig takk snuppa! Snille deg!! ♥

  Oj, det høres jo helt knall ut!! SÅ spennende, også så mange steder!! kjempegøy!! :o) Kos deg massevis de siste par ukene sammen med Mette!

  Åh, det vil jeg VELDIG gjerne!! Si ifra når det kunne passe for deg, jeg synes det ville vært veldig stas! ♥

  Stooor klem!

  Ps: hils Mette! :o)

 • Henriette on November 28, 2011

  Hihi! Kjempebra, altså! Såå mye fine kaker!

  Vi har vært i USA siden 15. august, reist rundt og jobbet frivillig på et par økologiske gårder med wwoof-programmet, hvis du har hørt om det. Vært i NH en mnd nå, skal reise fra gården på torsdag, besøke en noen vi kjenner, og så til Boston og NY. Jeg drar fra NY 14. desember, Mette blir en måned til etter det!

  Hadde vært koos å treffes snart! Det er så lenge siden nå! Masse klemmer <3

 • Tonerose on November 28, 2011

  ojojojojoj!! Hei Henriette!!

  SÅÅÅÅÅ koselig!! ♥ Kjempestas snuppa!!

  OJ, New Hampshire?? Hvor lenge skal dere være der, og i hva slags sammenheng? Så spennende!! Også så koselig å være der sammen med Mette! :o)

  Hjertelig takk for så gode ord snuppa, det setter jeg STOR pris på – snille deg!! ♥

  Kos deg masse sammen med Mette!!

  Stoooor klem!

 • Tonerose on November 28, 2011

  Takk i like måte Vivian! Det var kjempekos!! ♥

  Søta, hjertelig takk for det!!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 28, 2011

  Hei Caroline,

  Snille deg! HJertelig takk for det!! :o)

  Kunne ikke vært mer enig, kjempekos!! Gleder meg masse selv jeg, hihi!! :o)

  Åh, så gøy med pepperkakebakst – det må vi snart også! tenker lukas er stor nok til det i år! :o)

  Laget dere deigen selv? hmm, tror jeg må inn og titte hos deg om du har lagt ut innlegg!! :o) Spørs hvor lenge gutta mine er tålmodige her… hihi.

  Ønsker deg en herlig dag!!

  stor klem!

 • Tonerose on November 28, 2011

  Hei Else!

  Jeg vet ikke hvorfor kommentaren ifra deg ikke vises her – men jeg har iallefall fått mail om at du har lagt inn kommentar. Hjertelig takk for det!! :o) Håper du og dine hadde en helt HERLIG 1.advent i går også!! :o)

  Håper dagen i dag blir NYDELIG!!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 28, 2011

  Hei Joy!

  hjertelig takk for det! ♥

  Så deilig å kunne dele litt på julebaksten da! Men, jeg skjønner deg veldig godt – det er gøy å kunne bidra litt selv også!! Pepperkaker er jo kjempestas, det skal vi lage også! Jeg tenkte at lukas er vel stor nok til det nå? Iallefall pynte med litt nonstop og melis etc også! hihi. blir kos!!

  Tusen takk for det, jeg håper du også hadde en herlig søndag i går!! Og at uken som kommer blir fantastisk! :o)

  Stor klem!

 • Henriette on November 28, 2011

  Hei Tone! Jeg så du hadde lagt ut link til bloggen din på facebook. Jeg ANTE ikke at du hadde en så GENIAL blogg! Du er jo SÅ FLINK! Jeg har blitt avhengig allerede! Kjempeinspirerende 😀 Jeg gleder meg til å følge med mer i adventstiden! Sitter på en gård i Warner, New Hampshire sammen med Mette og hører på norske julesanger og titter på bloggen din. Håper du og resten av crewet har hatt en kjempefin første søndag i advent! Masse klemmer fra kusine Henriette! <3

 • Viv on November 27, 2011

  Åh, så fin den nye headeren ble!!!
  Takk for i dag, snuppa!
  Klem klem

 • Caroline on November 27, 2011

  Stemmninengsfulle bilder:)
  Ja,tenk første søndag i advent,vi har masse kos å se frem til i de neste ukene:)
  Igår bakte vi pepperkaker her og det ble kreativ pynting av barnehender,hihi;)
  Ønsker dere en fin søndag!
  Klem Caroline

 • Else on November 27, 2011

  Ønsker også en rigtig dejlig 1. søndag i advent.Kram Else

 • Joy on November 27, 2011

  Vilket mysig adventsinlägg…
  Här sitter jag också och planerar julenaksten. Ofast brukar det vara sviemor som bakar det mesta, men i år har jag också lust att bidra. Det blir i alla fall pepparkakor! 🙂

  Önskar dig en riktigt god 1: advent!
  Kram Joy

Leave a Reply