{ oppdatering // bursdag // Superhelt }

Det har desverre vært minimalt med oppdatering fra meg den siste uka – her forsvinner dagene så altfor altfor fort. Den siste tiden har det skjedd utrolig mye, både ufattelig trist og annet som er utrolig spennende. Når hverdagen blir mer normal igjen håper jeg å få kommet med oppdateringer/blogginnlegg mye oftere igjen =)

Jeg håper du har en HERLIG sommer!

KL5A4666_bursdag_superhelt_superhero_party

Det nærmer seg plutselig tid for bursdagen til Lukas – vi har tidligere planlagt littegrann rundt det, men den siste tiden har det vært helt utenfor tankene mine. Men nå nærmer det seg virkelig, så nå er det på tide å begynne å planlegge! Han ønsker seg Ninjago-bursdag, det blir nok utrolig gøy. Han elsker LEGO og Ninjago! Planene for bursdagen er ikke så innmari mange enda, men da vi var i Legoland tidligere i sommer kjøpte vi med oss noen silikonformer til å lage små legomenn og klosser. Så disse må jo brukes til noe gøy! Ellers laget jeg noen cupcakeskilt da Lukas ville ha med cupcakes i barnehagen, og disse var det Ninjagobilder på, kanskje vi kan bruke de samme i bursdagen? Jeg har mange idèer, men så gjenstår det å se hvor mange av de som vi rekker å gjennomføre. Uansett blir det nok kjempegøy, Lukas gleder seg veldig! =)

Bildet over er fra Lukas sin forrige bursdag, da hadde han superhelt-bursdag!

KL5A4709_bursdag_superhelt_superhero_party

Det var supergøy – og anbefales absolutt! Jeg klippet blant annet til rektangler av stoff, nervøs fløyel kjøpt på Jysk – disse brukte vi til kapper til alle barna! Helt genialt, ingen sying – vi knøt de bare sammen i stoffet. Mykt og behagelig – og det aller beste, utrolig lettvint! Perfekt =)

Ønsker deg en nydelig dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...