{ #oppdatering & CareBear // Netflix-nostalgi }

Jeg trodde formen endelig var tilbake, men det tar visst tid å bli seg selv igjen…! Begynner å innse hvor viktig det er å faktisk koble av innimellom, så her går det meste i et litt saktere tempo for øyeblikket. Så håper jeg å være tilbake med massevis av energi før jeg aner ordet av det! ♥ Er jo så mye enklere å få gjort MYE da!!

Akkurat nå går det i dataknoting oppi alt – jeg er igang med å slette hele hardisken – iiiiik! Jeg må installere alt på nytt, så det tar sin tid. Til tider skulle jeg inderlig ønske jeg hadde peiling på data, haha! Men, man lærer underveis, sant?? Heldigvis går det fremover, så da gjelder det bare å være tålmodig ♥

Jeg har bilder liggende av både spionbursdagen til Daniel og boklanseringen (dessertbord) til fantastiske Marte / Casa Kaos (som har bursdag i dag!!) – så fort Mac´n er tilbake igjen gleder jeg meg til å få delt bilder av dette!

Dagens bilder er av våre to sjarmtroll – vi var så heldige å få tilsendt verdens søteste bamse ifra Netflix ♥ (Netflix Stream Team) Er det fler enn meg som så på CareBears da vi vår små?? Det er jo nærmest ingenting på Netflix som fantes da jeg var liten (hahahahaha – nå hørtes jeg himla gammel ut!) – men jammen har det kommet nye episoder med CareBears. Herlig! Fantastisk nostalgi å se på sammen med småtassene ♥

Ønsker deg en DEILIG kveld videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...