{ Oppdatering & Halloween }

Jeg håper du har hatt en vidunderlig søndag! Her hos oss har vi blandet jobbing, flytting og familiekos – herlig ♥ Nå nærmer det seg veldig med å få flyttet mesteparten fra huset og inn i det nye, UTROLIG deilig! Så gleder vi oss til å gå igang med oppussing inne etterhvert ♥collage 1IMG_1396 copy copyI dag tenkte jeg det var på sin plass å dele noen få bilder ifra gårsdagen – gutta hadde jo gledet seg SÅ til Halloween! (beklager dårlige mobil-bilder) Det er en smule kaotisk hos oss foreløpig, så det ble prioritert å rydde pappesker istedenfor å blåse opp ballonger til vi fikk besøk – men jammen storkoste vi oss veldig uansett! I kjent tradisjon var vi så heldige å få besøk av søsteren min og alle barna, dermed var det plutselig 6 små i hus. Herlig! Ute pynta gutta til Halloween, mange lykter plasserte vi langs veien opp mot huset – og småtassene festet små plast-skjelett til postkassa osv. Vi har noen ulike figurer (slik som den gutta holder på bildet over osv) som går på batteri og beveger på seg/snakker/lyser – gutta har leike i ETT med disse etter at de ble pakket ut. Gøy med Halloween ja!
collage 1IMG_1443 copy copy

I år laget vi et superenkelt spøkelse ute på plenen, skal SI gutta syntes det var stas ♥ Hihi! Vi har helt enkelt plassert en gjerdestolpe i midten, hengt et hvitt stoff over (nervøs fløyel kjøpt på jysk) og tegnet på ansikt med svart tusj. Gutta tegnet i vei og hadde sterke meninger om uttrykket – dermed tegnet vi ett ansikt på hver side slik at begge valgte hver sin. Endene på stoffet festet vi til pinner som vi plasserte litt utover slik at spøkelset “svevde”.collage 11IMG_1378 copy copy

I vinduet hadde vi besøk av Abelone (pulverheksa ifra sangen gutta synger i barnehagen) – dette er en silhouette-plast-duk fra FestFabrikken – gir en herlig effekt når man kommer et stykke unna!

Til middag fikk gutta spaghetti og pølser som de jo gjerne spør om hvis de får lov til å velge – til Halloween ble det oransj spaghetti/slanger!


1IMG_1493 copy

Jammen er det gøy med Halloween når man har barn i hus! ♥

Nei, nå får jeg komme meg tilbake til jobbinga mi – ønsker deg en fortsatt strålende kveld!

Stor klem ♥

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...