{ Oppussing // Inngangen // Før-etter }

Etter at jeg har delt flere gratis print her på bloggen som jeg har skrevet at jeg har designet for å henge opp i gangen/inngangspartiet vårt har jeg fått mange henvendelser om å se bilder av gangen. Dermed kommer det i dag et lite bildedryss!

Print til gangen finner du forresten under fanen “gratis nedlasting” – trykk på ønsket innlegg for å komme til de ulike prints.

IMG_3907 copy

FØR: Da vi flyttet inn var det MYE furu her – ja, det er det forsåvidt fortsatt! Men vi maler litt etter litt, hyggelig å kunne gjøre huset mer “vårt” ♥ I gangen var det furu på brystningspanelet, alle lister, glassdøra, skyvedørsgarderoben og til og med lampa!

IMG_4207 copy

Jeg har gjort en rimelig oppussing i gangen, dvs hovedsakelig maling. Men vi er fornøyde! ♥

All furu har jeg malt med sperrgrunn, deretter hvitt maling overalt. På brystpanelet har jeg også malt svarte striper med svart maling, syntes rommet fikk litt mer karakter da ♥ Dette var jeg VELDIG usikker på, men ble kjempefornøyd! Deilig å få malt døra hvit også, nå gleder jeg meg bare til å få malt rommet innenfor som du ser det også er en del furu i…! =) Litt usikker på hva som blir finest der, så må nok tenke litt før jeg drar igang.

På gulvet har jeg lagt matter fra IKEA, disse er løse og kan fint fjernes for risting feks. Det er Hampen tepper for de som lurer. Jeg har tilsvarende i rosa på gulvet på walk-in´n – deilig!

Jeg har montert et par kroker fra Jernia (Modumbygg) rett innenfor døra slik at gjester kan henge fra seg jakke. Tenkte det var enklest, ikke alle gjester som begynner å åpne skap for å henge fra seg ♥

Her ser du printene! Jeg har festet mine til veggen med glitrende teip, mulig det blir rammer etterhvert – men likte det godt sånn. Speilet er et gammel speil jeg har fått fra mamma for lenge siden som har fått et par strøk svart maling for å matche rommet. Passet perfekt inn i denne lille kroken!

Elsker den nye velkomstmatta mi! Den GLITRER ♥ Synes dessverre ikke på bildet, men det er gull/sølvglitrende bokstaver, litt diskre glitring – men nydelig ♥ Denne har jeg kjøpt på Bauhaus.

Jeg har tapetsert for første gang! Woop woop! Det var jo igrunnen veldig greit å gjøre, heldigvis ♥ Det var et fint område å tapetsere også da, platene på skyvedørsgarderoben. Tapeten er hvit med glitter i, NYDELIG! Synes ikke så godt på bildet, og den er ikke så voldsom i virkeligheten heller – men midt i blinken for sånne som meg som elsker alt som glitrer, haha! Tapeten har jeg kjøpt på Rusta. 


Ny lampe i taket, kjøpt på Bohus ♥ Kjempefornøyd!

Det digre speilet vårt har fått plass i gangen – litt uvant at det er liggende nå, men syntes det passet fint der. Speilet har vi kjøpt for mange år siden på Ikea.  I utgangspunktet hadde jeg planer om å pusse og ordne på dette speilet for å få det til å passe i nye huset, men siden det ble svarthvitt i gangen syntes jeg det passet fint å ha det her og la det være som det er (det er møøøøørkt brunt)

Det var det hele!

Håper innlegget kan være til inspirasjon ♥

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...