{ OVERRASKELSE! }

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går KOSTE vi oss på sommeravslutning i barnehagen, FOR en kveld!! ♥ Gutta hadde gledet seg til dette lenge – og det hadde vi også! Gutta hadde vært med å bake kake i barnehagen, de hadde satt opp scene ute osv osv. Herlig!! De største barna i barnehagen hadde øvd på sanger lenge, og Lukas har syngi masse hjemme – kjempekoselig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har gutta i en FANTASTISK barnehage – utrolig takknemlig for at vi er så heldige!! ♥ De som jobber der er helt supre! ♥ I barnehagen hører de på en del musikk, og ikke bare barnesanger ♥ Husker første gangen Lukas plutselig ropte “heeeey sexy lady!” Hahahaahaha, DA kan du tro vi måpte litt, han var IKKE store gutten! Men, det viste seg at da hadde de hørt på Gangnam Style i barnehagen den dagen =) En av sangene gutta ofte synger på er Møkkamann – dette er blant guttas favoritter. Ooooooog – plutselig dukket nettopp Plumbo opp på sommerfesten!! Eller, dvs Lars Erik Blokkhus – SÅ gøy!! Jeg skulle VELDIG gjerne lagt ut videosnutt av det på bloggen – unga sang SÅ flott (og høyt, hihi!) TYDELIG at alle digger låta! Stemningen var bare helt fantastisk, for en overaskelse!! Desverre aner jeg ikke hvordan jeg blurrer ut de andre barna i en video, dermed kan jeg desverre ikke dele dette da jeg ikke har sjekket med de andre foreldrene. Men tro meg – det var SÅÅÅÅ stas! Ble jo helt rørt jeg, hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stolt gutt som har fått permen sin!! Utrolig koselig å få sånn perm etter endt tid i barnehagen, massevis av bilder, tegninger, kunst osv. Hjertelig takk! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jammen ble Lukas intervjuet etter intimkonserten – spent på å se dette! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk for en FANTASTISK dag!! Utrolig vemodig at Lukas ikke skal fortsette i barnehagen til høsten, men det kommer selvsagt til å bli veldig stas å bli skolegutt. Og heldigvis kommer Daniel til å være i barnehagen en stund til ♥

I dag er jeg så heldig at jeg skal fotografere skjønneste Maia – gleder meg til gravidfotografering! Håper dagen din blir NYDELIG!!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...