Påbegynt planlegging av rosa kakebord – barnebursdag Hello Kitty-stil!

rosa dessertbord hello kitty
Velkommen! ♥  Jeg er igang med å planlegge bursdagsfeiring til skjønne lille niesa mi som skal feire 1årsdagen sin. Valget falt på Hello Kitty som tema til lille prinsessa, og masse masse lyserosa!!

IMG_8366_rosa_hello_kitty_popcorn_muffins_gratis
Jeg har fått forespørsel om jeg vil komme med litt inspirasjon til jentebursdag her på bloggen, og til planlegging av barnedåp til jente – så de neste innleggene mine kommer nok til å bli litt rosa! (som om de ikke hadde blitt det uansett, jeg er jo IKKE glad i rosa.. hihi!!) Dagens innlegg blir litt idèmyldring, og noen av mine planer for kakebordet til denne ettårsdagsfeiringen!
IMG_8361_rosa_hello_kitty_popcorn_muffins_gratis
Jeg har fått tak i verdens skjønneste sugerør, og tenkte å lage små “flagg” som jeg kan feste rundt de. Tror det blir supernusselig!! Sugerørene kommer jeg til å sette i små glassflasker fyllt med sjokolademelk. Og flaskene kommer jeg nok til å lage lyserosa etiketter på!
IMG_8360_rosa_hello_kitty_popcorn_muffins_gratis
Duse og nusselige små kakelys har jeg kjøpt på Ica – jeg synes disse hadde så skjønne rosafarger! Lille Daniela må jo nesten få blåse ut lys!! Vet ikke helt om det blir på en kake, eller en egen liten cupcake enda, det gjenstår å se…
IMG_8378_rosa_hello_kitty_popcorn_muffins_gratis
Men cupcakes blir det uansett garantert! ♥ Jeg har allerede laget noen Cupcake Wrappere til å smette muffins nedi, jeg synes det gjør veldig mye ut av seg med wrappere. Disse laget jeg i en dus rosalilla farge, litt tekst (gratulerer Daniela, 1 ÅR), en liten krone, noen rosa blomster – og såklart Hello Kitty! Hun har dessuten fått en liten bling i sløyfa si, en på hver wrapper. Hihi. Glad i bling? Neida!!
IMG_8364_rosa_hello_kitty_popcorn_muffins_gratis
Masse rosa ballonger…
IMG_8370_rosa_hello_kitty_popcorn_muffins_gratis
…og Hello Kitty servietter!! Jeg følte jeg var OVERALT for å få tak i de, men jeg fant til slutt hos både Ica (!) og BR Leker for de som måtte lure på det! Jeg tenkte å legge de annenhver. Opptatt av detaljer? OVERHODET ikke. Hihi.
IMG_8371_rosa_hello_kitty_popcorn_muffins_gratis
Disse papirkoppene med Hello Kitty på tenkte jeg å bruke til å feste kjærligheter oppi – eller dvs søtsaker som jeg planlegger å lage på pinne.  Småkaker/kjeks, cake pops, smelta sjokolade el…. Tror det kan bli søtt å lage små “buketter” som jeg setter fast nedi koppene!
IMG_8372_rosa_hello_kitty_popcorn_muffins_gratis
Jeg kjøpte også en plast-duk, som jeg lurer på å bruke som bakgrunn bak kakebordet. Har ikke helt bestemt meg enda, vi får se…!
IMG_8368
Og en Hello-Kitty-Gumball-Dispenser!! hehe! Tror den blir nusselig på kakebordet. (fra Nille, om du lurer)
IMG_8367
Jeg har kuttet til flere små popcornbokser, disse har jeg laget av “plakat”-kartong som er litt glossy. Det fungerte supert! De blir rimelig stive, og har en flott shine. Kommer sikkert til å pynte de opp med en Hello Kitty tegning, eller noe rosa! Antagelig fylles de med popcorn, puffa ris eller cheerios… Disse har en annen fasong enn de jeg har lagt ut trinn-for-trinn beskrivelse av her på bloggen – disse er mindre nederst, og skråner utover oppover. Om noen skjønte hva jeg mente der! hihi. De utnytter ikke kartongen like godt (det går mer kartong til spille), men er supernusselige!!  Om noen vil kan jeg såklart legge ut mal på disse også!
IMG_8384
Et av mine hvite porselensfat har jeg festet litt lyserosa kartong med hvite hjerter på… Tenkte det kunne være nusselig å ha kartongen under, og sette de små hvite boksene på! hm. ♥
IMG_8360
Det var det hele for i dag! ♥
HJERTELIG takk for at du tittet innom her hos meg, det setter jeg STOR pris på!! Jeg ønsker deg en DEILIG onsdag!
Stor klem fra meg!

13 Comments

 • paula on April 15, 2012

  Hei, elsker bloggen din, det er veldig inspirerende. Du er veldig flink. Lure på hvilken program du bruker for personalisere? Skal ha barnedåp og skal prøve på det.

 • Tonerose on December 22, 2011

  Hei Anonym,

  Tusen takk for det!! ♥

  Jeg skal prøve å få laget et innlegg etterhvert om de små boksene, og da legger jeg såklart ut mal slik at du kan lage de selv! :o)

  Ønsker deg en herlig torsdag!! …tenk i morgen er det lille julaften allerede! ojoj! :o)

  stor klem!

 • Anonymous on December 22, 2011

  heisann =)
  utrolig flott blogg, masse kjekt å ta med seg videre.
  jeg er spent på hvordan du lager esken som går utover oppover 😉

 • Tonerose on November 3, 2011

  Hei Caroline,

  Så stas at du synes det!! :o) jeg håper det blir ålreit!

  Ønsker deg en HERLIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 3, 2011

  Hei Alice,

  Tusen takk for det!! hihi.

  Stor klem!

 • Tonerose on November 3, 2011

  Hei Vivian,

  Søte deg!! Helt toppen!!! :o) gjerne snuppa, vi mailes!!

  Håper du har en deilig og avslappende dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 3, 2011

  Hei Kari,

  Hihi – søte deg!! Tusen takk, jeg håper det blir ålreit!! :o)

  Ønsker deg en SUPER dag!!

  Stooooor klem!

 • Tonerose on November 3, 2011

  Hei Line,

  Så snill du er, jeg håper det! :o) Kjempegøy at du er spent på resultatet!!

  HJERTELIG tusen takk for det!!

  Håper du også har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Caroline on November 2, 2011

  Fantastisk =) gleder meg til å se fortsettelsen! mye gode ideer her =)
  ha en flott dag videre!
  klem

 • Alice F.K - Venter nr 2 on November 2, 2011

  å masse søtt! ^^,

 • Viv on November 2, 2011

  Såååå nydelig!! Ser ut som du har litt av et prosjekt foran deg – gleder meg til å se alt i detalj!!

  Ha en fin dag, snuppa! Si fra om jeg kan bidra med noe! 🙂

  Klem klem

 • Roka Design on November 2, 2011

  God morgen Tone:)

  Heldig denne lille piken som har deg til tante gitt;)

  Blir nok veldig lekkert:)

  Ha en fin dag:)
  Klem Kari

 • Har en drøm... on November 2, 2011

  HERLIG!!
  Dette kommer til og bli så bra!!
  Gleder meg til resultatet ♥
  Du er så utrolig flink!

  Ha en fin dag;)

  Klem Line

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...