Pannekakefigurer & ansiktsmaling { Instagrambilde }

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg håper DU har hatt en vidunderlig helg!! Her hos meg går det litt i ett, som det sikkert gjør hos deg også – dermed har jeg hatt litt lite tid til pc’n i det siste. Beklager lite blogginnlegg, håper å få redigert litt bilder snart. Dagens bilde er et instagrambilde/iphonebilde jeg knipset i går – du finner meg på instagram som @tonerosedesign ♥ På lørdag var jeg avgårde på bryllupsfotografering av et vakkert brudepar, dermed var det ekstra kos å finne på litt gøy med småtassene på søndagen/i går. De er tiiiiiidlig på’n, så på morgenen ble det ansiktsmaling. Det er alltid stas, anbefales! De er supertakknemlig uansett hvordan resultatet blir, kjempekos ♥ Ansiktsmaling har de på bokhandel, lekebutikk, panduro etc. (fjernes enkelt med våtserviett) Til lunch laget vi pannekaker, i morsomme fasonger. Gutta laget hver sin bolle med røre, og mamma’n stekte pannekakene oppi pepperkakeformer, da kunne de velge hva slags pannekaker de ville ha. Kjempegøy! Litt pannekakerøre stekte vi i cakepopjernet også (hadde oppi littegrann bakepulver) – stas å spise pannenkake på pinne! Søte sugerør ifra festfabrikken.no (delt i to)

Veldig stas var det at løven ifra kardemommeby kunne spise Kamomilla.. Jaja! ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...