Påske-kakebord i skjønne pastellfarger

vrlig-kakebord-i-herlige-pastellfarg[1][1]

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Enda litt mer reblogging til nye lesere i dag, siste runde på en stund ♥ I dag vil jeg dele et bildedryss av kakebord som passer perfekt til påske! Klikk HER for å se masse bilder, og lese mer! Vi pleier gjerne å ha litt besøk i forbindelse med bursdagene våre (superkos!) og dette var fjorårets kakebord. Jeg kan jo ikke “bare” bake ei kake må vite, mye mer gøy å sette sammen et lite kakebord! hihi. På tur nedover til spania nå hadde jeg plutselig ingenting på mobilen (så ofte oppdaterer jeg mobilen, at jeg presterere å få mesteparten slettet samtidig.. grmfgh. …og det innså jeg såklart ikke før jeg satt på flyet, snakker om!) Så, da hadde jeg jo ikke noe å se på/høre på, og dermed ble det idemyldring av nytt kakebord isteden såklart! hihi. Så, det blir nok et nytt kakebord her hjemme etterhvert. Bombe! hihi. Mannen har sagt at jeg kan lage akkurat hva jeg vil, og dermed tenker jeg det kanskje blir litt blonde-inspirert kakebord? Husker du at jeg for en stund siden fikk masssse NYDELIG gammel blonde ifra svigermor? Nå idemyldres det som bare det! hihi. Har du tips blir jeg superglad!

Ønsker deg en fortsatt HERLIG påske! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply