Påske overalt… På kjøkkenet!

Jepp, tror du ikke at det til og med på kjøkkenet blir litt påske?

Herlig!!

Disse bildene er fra forrige påske, gleder meg til å finne frem påskepynten snart =)

Koselig med litt påske rundt omkring!

Mye av påskepynten er gammel og/eller hjemmelaget, at feks barna har laget små påskekyllinger av fleecepledd, fjær etc. Ekstra koselig! I tillegg liker jeg godt å pynte med litt ulike print til forskjellige årstider, dermed har jeg printet ut et par forskjellige design som jeg har hengt opp på kjøkkenet der hvor kaffemaskina står.

Som du kanskje vet så er jeg glad i supersøte julekopper til jul, og nå har jeg jammen begynt å få en liten samling med påskekopper også! Digger de =) Det blir gjerne en ny kopp hvert år, og da blir det noen etterhvert…

Nei, nå må jeg snart finne frem påskepynten! Når pynter du til påske?

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre =)

Stor klem!

// alle innlegg i kategorien PÅSKE finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply