Påskekyllinger av treskiver // Påskepynt DIY

På jakt etter enda flere påskeaktiviteter?

Da har jeg selvsagt et nytt forslag; hva med disse små kulingene? Lag påskekyllinger av treskiver! =)

Her har jeg helt enkelt kuttet en litt tykk grein i mange skiver med en passende sag, har du ikke det tilgjengelig finnes det ferdig kuttete treskiver du kan få kjøpt – eller hva med å spørre noen du kjenner om de kan kutte noen skiver til dere? =) (har du ekstra treskiver igjen etterpå kan dere feks lage disse)

Vi har deretter malt den ene siden på treskiven med litt gul hobbymaling, og limt fast øyne og klippet til et lite nebb av litt oransje kartong som vi også har limt fast. På baksiden av treskiven har vi festet et lite stykke gul kartong til treskiven med en flat tegnestift, til denne tegnestiften festet vi også en tråd slik at kyllingene kan henges opp om man ønsker det =)

Have fun!

Denne påsken skulle jeg vært på Holmen Senter, men pga korona ble det dessverre ikke mulig. Jeg laget noen videoer med tips til noe av det jeg hadde forberedt, en av de kan du se over – der ser du hvordan disse kyllingene ble laget =)

Riktig god påske!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...