{ pastellfargede cupcakes til jul }

pastellcupcakes jul copyKryddercupcakes i søte pastellfargede cupcakeformer ifra FestFabrikken. Pyntet med et lite lokk ekstra hvit marsipan, og deretter marsipanpynt laget ved å bruke en silikonform ifra FirstImpressionMolds – samt en snøkrystallutstikker. Lekre borden har jeg laget ved å bruke plakett-silikonformen ifra FF – elsker den forma!

De burde vel vært røde og hvite – men litt spennende å teste ut pastellfarger også! Håper dagens cupcakes kan være til inspirasjon ♥

Happy mandag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...